AUTOMATIC TRANSLATION OF OUR BLOG INTO YOUR LANGUAGE BY GOOGLE TRANSLATE:

Turkish English German Dutch Swedish Danish French Italian Russian Spanish Portuguese Arabic

20 Ιαν 2014

Η νέα Νομαρχιακή Επιτροπή Σάμου του ΣΥ.ΡΙΖ.Α.


Νέα σύνθεση απέκτησε η Νομαρχιακή Επιτροπή Σάμου του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. Πιο αναλυτικά, τα μέλη της είναι πλέον τα εξής:

1. Σταθακοπούλου Ευγενία (Συντονίστρια)
2. Κοζώνης Τάσος (Αναπληρωτής Συντονιστής)
3. Καλομοίρης Πέτρος (Μέλος Συντονιστικού)
4. Κουτσοδόντης Γιώργος (Μέλος Συντονιστικού)
5. Καλογερής Μανόλης (Μέλος Συντονιστικού)

6. Ανδρέου Αργύρης
7. Θεοδωρίδου Αναστασία
8. Κακλαμάνης Νίκος
9. Κακοβάνος Δημήτρης
10. Κυριακού Σταυρούλα
11. Κοκκώνη Καίτη
12. Λογοθέτης Γιώργος
13. Παπαγεωργίου Σιδερής
14. Στυλιαννακάκη Στέλλα
15. Ταλαίπωρος Γιάννης
16. Τσαρδούλιας Γιώργος
17. Τσορμπατζή Αγγελική

Η νέα Νομαρχιακή Επιτροπή επισημαίνει ότι "Το επόμενο διάστημα ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α θέτει ως πρώτη προτεραιότητα την υπεράσπιση των ανθρώπων. Τα μέλη του ΣΥ.ΡΙΖ.Α, μέσα στην κοινωνία θα πρωτοστατήσουν ώστε να δημιουργηθούν εστίες αντίστασης και αλληλεγγύης. Στα πλαίσια αυτά οργάνωσε το Σάββατο 18/1, σε συνεργασία με την "Αλληλεγγύη για Όλους", την ενημέρωση - συζήτηση στο Καρλόβασι με την Κ. Κνήτου, δικηγόρο για το σταμάτημα των πλειστηριασμών και τα υπερχρεωμένα νοικοκυριά.

Συνεχίζουμε να συμβάλουμε στα ποικιλόμορφα τοπικά κινήματα αλληλεγγύης, στις κινητοποιήσεις κατά της τραγικής υποβάθμισης των συγκοινωνιών του νησιού μας, στον αγώνα για Δημόσια Δωρεάν Υγεία στον τόπο μας (για παράδειγμα στην προάσπιση της λειτουργίας των αγροτικών ιατρείων), στον αγώνα των εκπαιδευτικών - γονιών - μαθητών ενάντια στα λειτουργικά "λουκέτα" των σχολείων, στην στήριξη της Ε.Ο.Σ.Σ και των αγροτών μας και όπου αλλού δημιουργούνται εστίες αντίστασης ενάντια στο βάρβαρο μνημονιακό κράτος.

Εργαζόμαστε να αναδείξουμε το πρόγραμμα του κόμματος, τις εναλλακτικές λύσεις, τις μεγάλες ριζοσπαστικές τομές που προτείνουμε σε όλους τους τομείς και έχουν ορίζοντα τον σοσιαλισμό με ελευθερία και δημοκρατία.

Προσπαθούμε να πείσουμε τη κοινωνία ότι δεν πρέπει να στηρίζεται σε λογικές ανάθεσης και παθητικής αναμονής, αλλά δυναμικής εγρήγορσης, αντίστασης, κινητοποίησης, συμμετοχής.

Τέλος αγωνιζόμαστε να εξουδετερώσουμε την απειλή του φασισμού και του ρατσισμού και να πείσουμε την κοινωνία της Σάμου, ότι παρ' όλη την κοινωνική κρίση "οι πρόσφυγες δεν είναι πρόβλημα, έχουν προβλήματα".
Η νέα Νομαρχιακή Επιτροπή και οι Οργανώσεις Μελών του κόμματος να αναβαθμίσουν πολιτικά τη δράση τους, ώστε να αποκτήσουμε ένα μαζικότερο και αποτελεσματικότερο ΣΥ.ΡΙΖ.Α στο νησί μας.
 
Οι ευρωεκλογές μαζί με τις αυτοδιοικητικές εκλογές αποτελούν κορυφαία πολιτική μάχη που πρέπει να δώσουμε και να την κερδίσουμε. Σε αυτά τα πλαίσια ενισχύουμε αποφασιστικά την ριζοσπαστική δημοτική πρωτοβουλία πολιτών που συμμετέχει ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α και πρωτοστάτησε στην ίδρυσή της και οργανώνουμε την παράταξη μας για τις εκλογές της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου.

Και επειδή η μάχη για την ανατροπή στην αυτοδιοίκηση είναι προ των πυλών σας καλούμε στη συνέντευξη τύπου του συντρόφου μας Κώστα Πουλάκη, μέλος της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥ.ΡΙΖ.Α, υπεύθυνου για την Αυτοδιοίκηση, την Τρίτη 21/1/2014 και ώρα 18:00 στο Ξενοδοχείο Αιολίς στο Βαθύ
".