AUTOMATIC TRANSLATION OF OUR BLOG INTO YOUR LANGUAGE BY GOOGLE TRANSLATE:

Turkish English German Dutch Swedish Danish French Italian Russian Spanish Portuguese Arabic

24 Ιαν 2014

"Σας ευχαριστούμε!"


Τις θερμές ευχαριστίες τους σε όσους στήριξαν τις προσπάθειές τους και συνέβαλαν στην επιτυχή έκβαση των εορταστικών εκδηλώσεων για το 2013 -  2014 εκφράζουν ο Εμπορικός Σύλλογος Σάμου και οι Φίλοι της Παραμυθούπολης.

Όπως αναφέρουν σε ευχαριστήρια επιστολή τους, "ιδιαίτερα ευχαριστούμε τον Δήμαρχο Σάμου, κ. Στέλιο Θάνο για τη στήριξη και προσωπική του συμβολή, τους Αντιδημάρχους κ. Νικόλαο Τριανταφύλλου και κ. Ευάγγελο Καρλοβασίτη για τη συμπαράσταση και βοήθεια που μας παρείχαν, καθώς και τον Δήμο Σαμίων για την υλικοτεχνική υποστήριξη.

Ευχαριστούμε για τη σημαντική συμβολή του στην υλοποίηση των σχεδίων μας το Λιμενικό Ταμείο Σάμου και ιδιαίτερα τον κ. Εμμανουήλ Μαυρέλο, όπως και τους διοικητικούς του υπαλλήλους, κ. Ανθούσα Μυτιληνού και κ. Πέγκυ Σεχιώτου,  που κατάφεραν, υπερνικώντας πολλά εμπόδια, να έχουμε το παγοδρόμιο στην πόλη μας, παρά τα γραφειοκρατικά κωλύματα. Σχετικά με τη μεταφορά του παγοδρομίου και του 'Πληρώματος 94', ευχαριστούμε επίσης τη Ναυτιλιακή Εταιρεία Λέσβου "NEL Lines" και τον κ. Νικόλαο Κατρακάζο, ιδιοκτήτη του ταξιδιωτικού πρακτορείου "By Ship Travel" για τη σημαντική έκπτωση που μας παρείχαν.

Επίσης, θέλουμε να εκφράσουμε την αμέριστη ευγνωμοσύνη μας στην Ένωση Οινοποιητικών Συνεταιρισμών Σάμου "ΕΟΣΣ" για τη μεγάλη δωρεά της, 100 κιλών κρασιού.

Ομοίως τους χορηγούς μας, που, στη δύσκολη οικονομικά εποχή που διανύουμε, ενίσχυσαν οικονομικά, για να μπορέσουν οι ιδέες μας να γίνουν πραγματικότητα.

Ειδικότερα, ευχαριστούμε θερμά για την ευγενική χορηγία και σημαντική βοήθεια και συμπαράστασή τους :

* Την Ένωση Αδειούχων Λογιστών-Φοροτεχνικών Ελεύθερων Επαγγελματιών  Σάμου, και συγκεκριμένα τους κ. Αγγελή Νικόλαο, κ. Γαλανό Δημήτριο, κ. Κουϊμτζή Ηλία, κ. Μανωλιάδη Νικόλαο, κ. Παπαθεοφάνους Δημήτριο, κ. Σεβαστή Δημήτριο, κ. Σιγανό Δημήτριο, κ. Σωτηράκη Ιωάννη, κ. Τσιρίγου - Αγγελή Σταματία και κ. Χριστοφή Χρυσόστομο.

* Την ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ

* Την ALPHA BANK

* Τον Δικηγορικό Σύλλογο Σάμου

* Τον κ. Ανδρέα Σκάλκο και την κ. Δήμητρα Βιλλαντζάκη

* Το Φροντιστήριο "Πουκαμισάς" και ιδιαίτερα τον κ. Γεώργιο Μαρίνη.

* Την Ποτοποιία Φραντζέσκος ΑΕΒΕ

* Τα Super Market "Cash & Carry ZARBANIS"     

* Το κατάστημα "ΓΕΡΜΑΝΟΣ" 

* Το κατάστημα "Vodafone"

* Το βενζινάδικο "Jet Oil Μανώλαρος"

* Το Διαγνωστικό Κέντρο Παπαϊωάννου

* Το Σύνδεσμο Συνταξιούχων Σάμου

* Τα Super Market "Χατζηκώστας"

* Το κατάστημα "Smile Toys" και τον κ. Κωνσταντίνο Κυριαζή

* Τον κ. Κωνσταντίνο Κρυσταλλίδη

* Τον κ. Αριστείδη Σατσματζή

* την κ. Έμμυ Καραμηνά     

* Τον κ. Αντώνη Καραμηνά

* την κ. Άρτεμις Κατέρη

* Τον κ. Γεώργιο Χίου και

* Τον κ. Δημήτριο Δακανάλη.


Η προσπάθεια και φέτος ήταν μεγάλη και χρειάστηκε τη συμμετοχή πολλών προσώπων που με τον κόπο τους, την τέχνη, τις γνώσεις, τη φαντασία και κυρίως τη διάθεσή τους να βοηθήσουν, έκαναν τις ιδέες μας πραγματικότητα.

Προπαντός υπερευχαριστούμε το "Σώμα Ελληνικού Οδηγισμού" και φυσικά την κ. Μαρία Γεραλέξη, που με την πολύτιμη βοήθεια και συμμετοχή τους μάς χάρισαν ευχάριστες, γλυκές και δημιουργικές στιγμές, καθώς λειτουργούσαν καθημερινά τα σπιτάκια της "Παραμυθούπολης".

Επίσης, εξαιρετικά ευχαριστούμε τη Φιλαρμονική "Βαθύλλος" για την σημαντική της συμπαράσταση και επιτυχή συνεργασία, όπως και τη σχολή χορού "Samos School of dance", που έβαλαν μελωδία και ρυθμό στη βραδιά της τελετής έναρξης.

Ευχαριστούμε από καρδιάς για την πολύτιμη συμπαράσταση και την αφιλοκερδή συμμετοχή τους στην τελετή έναρξης, αλλά και στις υπόλοιπες εκδηλώσεις της "Παραμυθούπολης":

* Την Φιλαρμονική Δ. Ε. Πυθαγορείου

* Τη Μουσική Σχολή "Αρμονία"  

* Τον Ορειβατικό Σύλλογο Σάμου

* Τον Σύλλογο Αυτοδυτών

* Την Ομάδα Τέχνης και Πολιτισμού "σαμ..art"

* Τον Πολιτιστικό Σύλλογο "Λυκούργος"  

* Τον Πολιτιστικό Σύλλογο "Καπετάν Λαχανάς"

* Το Λύκειο Ελληνίδων Σάμου

* Τον Σύλλογο Παραδοσιακών Πολεμικών Τεχνών

* Την Κινηματογραφική Λέσχη Σάμου

* Τη Δημοτική Βιβλιοθήκη  Σάμου       

* Το Γυμναστήριο "Ακαδημία" και τη χορογράφο κ. Ελένη Παντελούκα.                                                                             

Θερμές ευχαριστίες πρέπει να εκφράσουμε στον Σύλλογο Ηλεκτρολόγων Σάμου για την ανιδιοτελή προσφορά του στη φωταγώγηση και τεχνική υποστήριξη της "Παραμυθούπολης", όπως και στον κ. Δημήτρη Γιαννούλη για τη θετική διάθεση και προθυμία του. Επίσης, τα Ελληνικά Ταχυδρομεία, που οργάνωσαν το "Ταχυδρομείο του Βόρειου Πόλου", ενισχύοντας τα παιδικά όνειρα και το μύθο του Άι Βασίλη.

Επιπλέον, ευχαριστούμε την "Aramis Rent a Car" για το ποδήλατο του Άι Βασίλη και τις στιγμές διασκέδασης που αυτό μας χάρισε. Δεν πρέπει να παραλείψουμε όλους όσοι συνέβαλαν με κάθε τρόπο στο να δώσουμε και για φέτος πνοή στα σχέδιά μας, δηλαδή :

* Το κατάστημα "Παιχνιδούπολη by Jumpo" και την κ. Σάντυ Σουραφή

* Το ξενοδοχείο "ΣΑΜΟΣ" και τον κ. Βασίλη Λουίζο

* Τη μεταφορική εταιρεία Αφοί Λαδά

* Το ανθοπωλείο "Ίασμος"

* Το ζαχαροπλαστείο "ΣΠΥΡΟΣ"

* Το κέντρο αισθητικής "Dermaform" και την κ. Ευγενία Μούρτου

* Το "Sound Colors" και τον κ. Γεώργιο Κωνσταντινίδη

* Τον Διοικητή Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Σάμου, κ. Θρασύβουλο Ζαγγογιάννη

* Τον κ. Λεωνίδα Παπακοσμά

* Τους κ. Αθανάσιο Λημνιό και κ. Ανδρέα Στάθη

* την κ. Μαίρη Μουζάκη

* Τους κ. Σοφία Τσουμάκη και κ. Μανώλη Σκάλκο.

Επίσης, ευχαριστούμε πολύ τον κ. Ελισσαίο Μαυρατζώτη και την κ. Άννα Τσερέπα, για τη σημαντική στήριξη και κυρίως για την προώθηση του φυλλαδίου και την προβολή της "Παραμυθούπολης" στην Τουριστική Έκθεση της Σμύρνης. Όπως και την Κίνηση για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα Αλληλεγγύης στους Πρόσφυγες, που μας παραχώρησε τον χώρο τους στον Δημοτικό Κήπο για να φιλοξενηθεί ο Άι Βασίλης.

Ευχαριστούμε πολύ όλα τα καταστήματα-μέλη του Ε.Σ.Σ. για τις δωρεές τους, αλλά και για τη συνεργασία και διοργάνωση των μικρών εκδηλώσεων και γλεντιών που έδωσαν χαρά και ζωή σε κάθε εμπορική γειτονιά. Τέλος, ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλα τα άτομα που, παρά τις αντίξοες καιρικές και όχι μόνο συνθήκες, συνέβαλαν με την εθελοντική τους εργασία στην υλοποίηση της "Παραμυθούπολης".

Χωρίς όλους αυτούς δεν θα μπορούσε να γίνει τίποτα!", τονίζουν ο Εμπορικός Σύλλογος Σάμου και οι Φίλοι της Παραμυθούπολης, που δεν ξεχνούν να ευχαριστήσουν ονομαστικά και τα ΜΜΕ που κάλυψαν τις εκδηλώσεις τους.

Όσο για του χρόνου; Ήδη υπόσχονται και συνέχεια! "Μπορεί η 'Παραμυθούπολη' να τελείωσε και φέτος, όμως, τα καλικαντζαράκια σκέφτονται ήδη καινούργιες ιδέες για του χρόνου, με την υπόσχεση να προσπαθήσουμε ακόμα περισσότερο, γιατί όλοι έχουμε δικαίωμα στο όνειρο και όλοι αξίζουμε λίγη από τη χριστουγεννιάτικη παραμυθένια χρυσόσκονη που σκορπίζουν απλόχερα γύρω τους οι επιθυμίες μικρών και μεγάλων".