AUTOMATIC TRANSLATION OF OUR BLOG INTO YOUR LANGUAGE BY GOOGLE TRANSLATE:

Turkish English German Dutch Swedish Danish French Italian Russian Spanish Portuguese Arabic

21 Μαρ 2014

Διάκριση για μαθήτρια του 1ου Δημοτικού Σχολείου Καρλοβάσου

Κάντε κλικ για μεγέθυνση

Η αφίσα της Σιμέλα Μαραπά, μαθήτριας του 1ου Δημοτικού Σχολείου Καρλοβάσου ανακηρύχθηκε πρώτη στον πανελλαδικό διαγωνισμό αφίσας με θέμα "Τα παιδιά αγαπούν τα φρούτα".

Ο συναγωνισμός των μαθητών και μαθητριών που συμμετείχαν στο διαγωνισμό αφίσας υπήρξε τόσο έντονος, καθώς όλες οι συμμετοχές ήταν ιδιαιτέρως επιμελημένες, πρωτότυπες και ευφάνταστες, ώστε η επιτροπή που συγκλήθηκε για το σκοπό αυτό πραγματοποίησε δύο διαδοχικές συνεδριάσεις προκειμένου να καταλήξει στην επιλογή του καλύτερου και πιο ξεχωριστού έργου.

Τα αποτελέσματα του διαγωνισμού, καθώς και τα βραβευθέντα έργα απεστάλησαν στην Ανάδοχο Εταιρεία "EURICOM HELLAS" με σκοπό να χρησιμοποιηθούν στα επικοινωνιακά μέτρα (αφίσα και τετράδιο) για τη δράση "Σχέδιο Προώθησης Κατανάλωσης φρούτων στα Σχολεία για το σχολικό έτος 2013-2014". 

Η Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Βορείου Αιγαίου συγχαίρει τη μαθήτρια Σιμέλα Μαραπά για τη διάκριση που απέσπασε:

"Η ζωγραφιά της ήταν ομολογουμένως εξαιρετική. Ευχόμαστε αυτή να αποτελέσει το έναυσμα για όλους τους μαθητές μας να υιοθετήσουν υγιεινές συνήθειες διατροφής.

Άξιοι πολλών επαίνων είναι, όμως, και όλοι οι υπόλοιποι μαθητές της Π.Ε. του Βορείου Αιγαίου που συμμετείχαν στο Διαγωνισμό αφού τα έργα τους κατέπληξαν τόσο εμάς, όσο και τους κριτές.

Κλείνοντας οφείλουμε να πούμε ένα μεγάλο ευχαριστώ στους Διευθυντές, τους εκπαιδευτικούς και τους γονείς-κηδεμόνες που στηρίζουν την εκστρατεία αυτή προς την κατεύθυνση μιας καλύτερης ποιότητας ζωής και υγείας των παιδιών μας".