AUTOMATIC TRANSLATION OF OUR BLOG INTO YOUR LANGUAGE BY GOOGLE TRANSLATE:

Turkish English German Dutch Swedish Danish French Italian Russian Spanish Portuguese Arabic

16 Μαρ 2014

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ: Η "Γιορτή Πορτοκαλιού" στους Μύλους Σάμου!

Φωτογραφία: Μαρία Βονάτσου

Πολύς κόσμος παραβρέθηκε στην ολοήμερη "Γιορτή Πορτοκαλιού" που διοργάνωσε την Κυριακή στους Μύλους Σάμου ο τοπικός Πολιτιστικός Σύλλογος "Ίμβρασσος".


Στον κόσμο προσφέρθηκε δωρεάν άφθονος φυσικός χυμός πορτοκάλι ενώ λειτούργησε παζάρι με χειροποίητα προϊόντα του Πολιτιστικού Συλλόγου Μύλων "Ίμβρασσος" (μαρμελάδα πορτοκάλι, γλυκό κουταλιού περγαμόντο, λικέρ μανταρίνι).

Τα παιδιά απήγγειλαν ποιήματα για την άνοιξη και τα πορτοκάλια ενώ επίσης διασκέδασαν με χειροτεχνίες, ζωγραφική, αγώνες τσουβαλοδρομίας και άλλα παιχνίδια.

Όσοι βρέθηκαν στο Δημοτικό Σχολείο του χωριού απόλαυσαν μουσική και χορό από το χορευτικό συγκρότημα του Πολιτιστικού - Εξωραϊστικού Συλλόγου Χώρας - Ποτοκακίου "Η Ειρήνη" και το χορευτικό συγκρότημα των Μύλων, ενώ το χορευτικό συγκρότημα του Πολιτιστικού Συλλόγου Πυθαγορείου "Ο Λυκούργος" χόρεψε χορούς από την Ήπειρο, τη Θράκη και τη Μακεδονία.

Δείτε τις φωτογραφίες που τράβηξε η Μαρία Βονάτσου από τη "Γιορτή Πορτοκαλιού" στους Μύλους της Σάμου:
































Στη "Γιορτή Πορτοκαλιού" βρέθηκε και η Ελένη Παντελούκα με το χορευτικό συγκρότημα του Πολιτιστικού Συλλόγου Πυθαγορείου "Ο Λυκούργος. Δείτε τις φωτογραφίες τους: