AUTOMATIC TRANSLATION OF OUR BLOG INTO YOUR LANGUAGE BY GOOGLE TRANSLATE:

Turkish English German Dutch Swedish Danish French Italian Russian Spanish Portuguese Arabic

26 Μαρ 2014

Τα πρώτα ονόματα στο ψηφοδέλτιο της Χριστιάνας Καλογήρου



Τους 37 πρώτους υποψηφίους περιφερειακούς συμβούλους της παράταξής της ανακοίνωσε η υποψήφια περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου  Χριστιάνα Καλογήρου. Οι 7 από αυτούς κατεβαίνουν ως υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι στην Περιφερειακή Ενότητα Σάμου.

Πρόκειται, σύμφωνα με την κ. Καλογήρου, "για πρόσωπα που δραστηριοποιούνται ενεργά στις τοπικές κοινωνίες και εμπνέονται από τη διάθεσή τους να προσφέρουν τον καλύτερο εαυτό τους, τη γνώση και την εμπειρία τους στην κοινή προσπάθεια για νέες συνθήκες δημιουργίας, ανάπτυξης και προοπτικής στην Περιφέρεια του Βορείου Αιγαίου.

Όλους τους υποψηφίους περιφερειακούς συμβούλους, πέρα από στενές κομματικές επιλογές, τους συνδέει το αυθεντικό ενδιαφέρον για τα νησιά μας και η δυνατότητά τους να επεξεργαστούν και να υποστηρίξουν ρεαλιστικές λύσεις στα συγκεκριμένα προβλήματα
".

Ειδικά στην Περιφερειακή Ενότητα Σάμου, ανακοινώθηκε σήμερα ότι είναι υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι οι (κατ' αλφαβητική σειρά) :

- Αμυρσώνη  Βασιλεία - Τεχνολόγος-Γεωπόνος, Μέλος  Επιμελητηρίου Σάμου.
- Θαλασσινού Φωτεινή - Δικηγόρος.

- Κυριαζής  Γεώργιος - Επιχειρηματίας, Πρόεδρος Επιμελητηρίου Σάμου.

- Κωνσταντινίδης  Πολυκράτης - Γεωπόνος, Αντιπρόεδρος Περιφερειακού Συμβουλίου, πρώην Δήμαρχος Πυθαγορείου.

- Μπονοφάς  Διαμαντής - Αξιωματικός ε.α. Λιμενικού Σώματος, πρώην Λιμενάρχης Σάμου.

- Πανουράκης  Βασίλειος - Έμπορος, πρώην Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Σάμου.

- Πλατανιώτης Δημήτριος - Συνταξιούχος Καθηγητής Φυσικής Αγωγής, Πρόεδρος Ένωσης Τουριστικών Επαγγελμάτων.


Με την ευκαιρία της ανακοίνωσης των πρώτων αυτών υποψηφίων, η Χριστιάνα Καλογήρου δήλωσε ότι "η στράτευση όλων μας έχει ως μοναδικό κριτήριο την αντιμετώπιση των προβλημάτων και την προσπάθεια ανταπόκρισης στις σύγχρονες ανάγκες και τις προσδοκίες των συμπολιτών μας. Δεν είμαστε παράταξη διακηρύξεων, είμαστε παράταξη λύσεων.

Πιστεύω ότι η παρουσίαση των υποψηφίων του συνδυασμού μας σήμερα, είναι εγγύηση για τη θέλησή μας να ξεφύγουμε από τις γενικές διακηρύξεις και να διατυπώσουμε με σαφήνεια προτάσεις για την ανάπτυξη, την αντιμετώπιση της ανεργίας, την κοινωνική συνοχή.

Για μια άνθηση της οικονομικής, κοινωνικής και πολιτιστικής δραστηριότητας στο Βόρειο Αιγαίο. Σε μια εποχή ιδιαίτερα απαιτητική και δύσκολη, με πολλά και μεγάλα προβλήματα που είναι ορατά σε όλους, η ενασχόληση με τα δημόσια πράγματα παίρνει σήμερα το χαρακτήρα υπέρτερου καθήκοντος.

Με την εμπιστοσύνη των συμπολιτών μας, έχω την πεποίθηση ότι η προσπάθειά μας, θα φέρει αποτελέσματα. Δεν πρέπει ούτε στιγμή να ξεχνάμε, ότι εμείς ορίζουμε το μέλλον μας
".

Υπενθυμίζεται ότι στη Σάμο υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης στον συνδυασμό της κ. Καλογήρου είναι ο Νίκος Κατρακάζος, οικονομολόγος, τουριστικός πράκτορας.

Σημειώνεται ότι το Σάββατο 5 Απριλίου και ώρα 18:00, στο Πνευματικό Κέντρο Οινουσσών, η υποψήφια περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου Χριστιάνα Καλογήρου θα παρουσιάσει τη διακήρυξη, την επωνυμία και το σήμα της παράταξης.