AUTOMATIC TRANSLATION OF OUR BLOG INTO YOUR LANGUAGE BY GOOGLE TRANSLATE:

Turkish English German Dutch Swedish Danish French Italian Russian Spanish Portuguese Arabic

20 Μαρ 2014

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ: Ο ΝΑ.Ο.Κ στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Αλιείας με Φελλό


Επιτυχημένη ήταν η συμμετοχή του Ναυταθλητικού Ομίλου Καρλοβάσου (ΝΑ.Ο.Κ) το Σαββατοκύριακο 15 και 16 Μαρτίου στους δύο πρώτους αγώνες από τους συνολικά τέσσερις του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Αλιείας με Φελλό για το 2014, οι οποίοι διεξήχθησαν στην Κάρυστο της Εύβοιας. 

Συνολικά συμμετείχαν 58 αθλητές από 7 συλλόγους από όλη την Ελλάδα. Ο Ναυταθλητικός Όμιλος Καρλοβάσου συμμετείχε με 10 αθλητές. Στον πρώτο αγώνα ο αθλητής του ΝΑ.Ο.Κ Παναγιώτης Βογιατζόπουλος κατέλαβε την 3η θέση και στον δεύτερο αγώνα ο Δημήτρης Λουλούδης κατέλαβε και αυτός την 3η θέση.


Και οι δύο αγώνες ήταν πολύ δύσκολοι αγωνιστικά αφού τα ψάρια ήταν ελάχιστα. Ενδεικτικά 24 από τους 58 αθλητές δεν κατάφεραν να αλιεύσουν ούτε ένα ψάρι και τις δύο μέρες. Η αποστολή του ΝΑ.Ο.Κ όμως συνάντησε άλλη μία δυσκολία που δεν την είχαν οι άλλες ομάδες.

Το γνωστό πλέον πρόβλημα με τις ακτοπλοϊκές συγκοινωνίες ταλαιπώρησε τους αθλητές που ταξίδεψαν από Καρλόβασι. Τελευταία στιγμή ακυρώθηκε το δρομολόγιο του πλοίου στις 13/3/2014 από Καρλόβασι για Πειραιά. Έτσι οι αθλητές αναγκάστηκαν να ταξιδέψουν αεροπορικώς την Παρασκευή με κόστος τριπλάσιο, αφού έπρεπε να μεταφέρουν και τον εξοπλισμό με το αεροπλάνο. Πρόβλημα παρουσιάστηκε και στην επιστροφή. Το δρομολόγιο της NEL την Δευτέρα από Πειραιά για Καρλόβασι ακυρώθηκε και πάλι. Τελικά οι 7 από τους 10 αθλητές ταξίδεψαν με το Blue Star 1 στη Χίο και από εκεί πήραν το πλοίο Θεόφιλος για Βαθύ Σάμου. 






Παρ' όλες τις δυσκολίες, η ομάδα του Ναυταθλητικού Ομίλου Καρλοβάσου τα πήγε πολύ καλά, αφού στην συνολική βαθμολογία του πρωταθλήματος ο Βογιατζόπουλος είναι στην πρώτη θέση στην ατομική κατάταξη και ο ΝΑ.Ο.Κ στην πρώτη θέση στην ομαδική κατάταξη.


Δείτε τη συνολική ατομική κατάταξη των αθλητών του ΝΑ.Ο.Κ:


Η συνολική ομαδική κατάταξη σε πανελλήνιο επίπεδο είναι: