AUTOMATIC TRANSLATION OF OUR BLOG INTO YOUR LANGUAGE BY GOOGLE TRANSLATE:

Turkish English German Dutch Swedish Danish French Italian Russian Spanish Portuguese Arabic

31 Μαρ 2014

Και νέα ονόματα υποψηφίων από την "Ανατροπή"


Άλλα 15 ονόματα υποψηφίων δημοτικών συμβούλων της για τον Δήμο Σάμου ανακοίνωσε η "Ανατροπή" και ο επικεφαλής της, υποψήφιος Δήμαρχος Χρήστος Χατζηχριστοδούλου.

Όπως αναφέρει η δημοτική παράταξη, "απέναντι στο θολό τοπίο των υπολοίπων συνδυασμών που θα συμμετάσχουν στις Δημοτικές εκλογές, η 'Ανατροπή' του ζοφερού και μίζερου παρόντος επιμένει στο άνοιγμα, την ενεργοποίηση και συμμετοχή της κοινωνίας, με επεξεργασμένο πρόγραμμα και γόνιμες προτάσεις, πέρα και έξω από μικροπολιτικές σκοπιμότητες ή τους σχεδιασμούς των διαφόρων κομματικών επιτελείων.

Έτσι, ύστερα από τη δημοσιοποίηση σημαντικών προγραμματικών πτυχών που φανερώνουν τη σύγχρονη οπτική και τη διάθεση και βούληση του συνδυασμού να μην επαναληφθούν τα κακώς κείμενα, τη γνωστοποίηση της πρώτης 15άδας των υποψήφιων δημοτικών συμβούλων της, δίνεται σήμερα στη δημοσιότητα και η δεύτερη 15άδα υποψηφίων.

Την απαρτίζουν στη συντριπτική πλειοψηφία νέοι, άφθαρτοι, κοινωνικά ενεργοί και δραστήριοι άνθρωποι. Με πλούσια συμμετοχή σε διάφορους συλλογικούς φορείς του νησιού. Με διάθεση και σύγχρονη αντίληψη για τη διαχείριση των συλλογικών αγαθών, με γνώσεις και ευαισθησία απέναντι στα προβλήματα του σήμερα. Με βλέμμα στραμμένο στην αειφορική αξιοποίηση συγκριτικών πλεονεκτημάτων της Σάμου. Για ένα αύριο που δεν μπορεί να περιμένει
".

Οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι που ανακοινώθηκαν σε δεύτερη φάση είναι οι:

Αξιώτης Γιώργος

Αποστόλου Βασιλική

Γεννιάς Πολυκράτης

Γιασκουλίδης Μιχάλης

Καλής Τάσος

Καρλοβασίτης Μανόλης

Κοϊμτζή Ματίνα

Λυμπέρη Μαρίλη

Λυμπέρης Βασίλης

Πέτρου Βίκυ

Σαϊμόγλου Γεώργιος

Σακελλάρης Χριστόδουλος

Σιμσιρής Ευάγγελος

Σουρτζίνος Στέφανος

Στεργίου Σοφία

Δείτε αναλυτικά τις θέσεις της "Σαμιακής Ανατροπής":