AUTOMATIC TRANSLATION OF OUR BLOG INTO YOUR LANGUAGE BY GOOGLE TRANSLATE:

Turkish English German Dutch Swedish Danish French Italian Russian Spanish Portuguese Arabic

19 Μαρ 2014

Τριήμερη απεργία από 19 - 21/3 των καθηγητών και στη Σάμο


Σε τριήμερη απεργία κατεβαίνουν οι εκπαιδευτικοί Μέσης Εκπαίδευσης και στη Σάμο την Τετάρτη 19, την Πέμπτη 20 και την Παρασκευή 21 Μαρτίου.
 
Πιο αναλυτικά, στις 19 και 20/3 η Ε.Λ.Μ.Ε Σάμου συμμετέχει στην 48ωρη απεργία της Α.Δ.Ε.Δ.Υ και επίσης παίρνει μέρος (όπως όλες οι Ε.Λ.Μ.Ε της χώρας) σε μια επιπλέον 24ωρη απεργία στις 21/3, τελευταία ημέρα πριν τη λήξη του 8μήνου της διαθεσιμότητας.

Την Τετάρτη 19/3, στις 11 το πρωί διοργανώνει συγκέντρωση στο χώρο του Εργατικού Κέντρου με την προβολή του βίντεο "Το χρονικό μιας διαθεσιμότητας" και συζήτηση για τις απολύσεις και τις εξελίξεις στην εκπαίδευση.

Την Πέμπτη 20/3 στις 10 το πρωί η Ε.Λ.Μ.Ε καλεί τους εκπαιδευτικούς του νησιού να συμμετάσχουν στη συγκέντρωση στο Εργατικό Κέντρο μαζί με όλους τους εργαζομένους στο Δημόσιο και στη συνέχεια στη διαδήλωση - συλλαλητήριο στην πλατεία Πυθαγόρα.

Στην ανακοίνωση - κάλεσμα για κινητοποιήσεις η Ε.Λ.Μ.Ε Σάμου τονίζει:

"ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟΛΥΜΕΝΟΣ ΣΤΙΣ 23 ΜΑΡΤΗ!
 
ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ 3ήμερη ΑΠΕΡΓΙΑ  19-21/3 ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ!
 
Ο χρόνος τελειώνει για εκατοντάδες εκπαιδευτικούς που σπρώχνονται από την πολιτική Ε.Ε. - Δ.Ν.Τ - κυβέρνησης στην πόρτα της απόλυσης στις 22 Μάρτη!

Αυτή η πολιτική στοχεύει να τελειώσει το δικαίωμα όλων μας στη μόνιμη και σταθερή δουλειά, να επιβάλλει σε όλους τον εργασιακό μεσαίωνα και την τρομοκρατία της αξιολόγησης, να διώξει τη μεγάλη πλειοψηφία των μαθητών από τα σχολεία και να τους στείλει στη φτηνή κατάρτιση των Σ.Ε.Κ και στη σύγχρονη δουλεία!

Παλεύουμε ενάντια σε αυτή την πολιτική, και για την ανατροπή της!

Δίνουμε τη μάχη για να μην περάσουν οι απολύσεις!

Διεκδικούμε να γυρίσουν όλοι οι εκπαιδευτικοί και όλοι οι μαθητές στα σχολεία.

Συμμετέχουμε μαζικά, αποφασιστικά στην 3ημερη απεργία 19,20,21 Μάρτη.

Καμία ταλάντευση, καμία γκρίνια.

Μόνη λύση ο αγώνας και όχι η επένδυση της οργής στις εκλογικές αυταπάτες!
"