AUTOMATIC TRANSLATION OF OUR BLOG INTO YOUR LANGUAGE BY GOOGLE TRANSLATE:

Turkish English German Dutch Swedish Danish French Italian Russian Spanish Portuguese Arabic

24 Μαρ 2014

Ακυρώνεται το αποψινό δρομολόγιο του "European Express"!


Η ναυτιλιακή εταιρεία NEL Lines ανακοίνωσε ότι δεν θα εκτελεστεί το δρομολόγιο του πλοίου  "European Express" που είχε προγραμματιστεί για τη Δευτέρα 24 Μαρτίου στις 23:59' από Πειραιά για Εύδηλο Ικαρίας - Άγιο Κήρυκο Ικαρίας - Φούρνους - Καρλόβασι Σάμου - Βαθύ Σάμου - Χίο - Μυτιλήνη - Λήμνο - Καβάλα και επιστροφή.

Η αιτία της ματαίωσης του δρομολογίου είναι οι κινητοποιήσεις της Πανελλήνιας Ναυτικής Ομοσπονδίας (Π.Ν.Ο) και η επικείμενη επίσχεση εργασιών στο συγκεκριμένο πλοίο.

Η εταιρεία στην ανακοίνωσή της αναφερει ότι "λυπάται για την εξέλιξη αυτή και θα επανέλθει την Τετάρτη 26/3 με νεότερη ανακοίνωση για την εκτέλεση επομένων δρομολογίων του ανωτέρω πλοίου".

Υπενθυμίζεται πως η Π.Ν.Ο έχει ενημερώσει ότι από την Πέμπτη 27 Μαρτίου θα μπλοκάρει στον Πειραιά πλοία έξι εταιρειών που χρωστούν δεδουλευμένα στους ναυτικούς, ανάμεσά τους και πλοία της "NEL Lines", όπως το "European Express".

Προανάκριση, κατά την αυτόφωρη διαδικασία, διενεργείται από την Λιμενική Αρχή Πειραιά, ενώ κινήθηκε η διαδικασία επιβολής των προβλεπόμενων διοικητικών κυρώσεων.