AUTOMATIC TRANSLATION OF OUR BLOG INTO YOUR LANGUAGE BY GOOGLE TRANSLATE:

Turkish English German Dutch Swedish Danish French Italian Russian Spanish Portuguese Arabic

28 Μαρ 2014

Η Π.Ν.Ο μπλόκαρε το "European Express"!

Φωτογραφία αρχείου

Δεν θα εκτελεστεί τελικά το προγραμματισμένο για απόψε δρομολόγιο του "European Express"!

Κι αυτό γιατί, όπως είχε προαναγγείλει το My Samos Blog, η Π.Ν.Ο (Πανελλήνια Ναυτική Ομοσπονδία) προχώρησε σήμερα σε έλεγχο του πλοίου και διαπίστωσε ότι η "NEL Lines" δεν εξόφλησε τους ναυτικούς της.

Στο Α' Λιμενικό Τμήμα του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά προσήλθαν το απόγευμα 20 μέλη του πληρώματος του "European Express" και προχώρησαν σε επίσχεση εργασίας, μέχρι την καταβολή των δεδουλευμένων αποδοχών τους.


Τώρα, και επισήμως η NEL ανακοίνωσε ότι "Κατόπιν απόφασης της Πανελλήνιας Ναυτικής Ομοσπονδίας (Π.Ν.Ο), περί μη εκτέλεσης του σημερινού δρομολογίου του Ε/Γ-Ο/Γ EUROPEAN EXPRESS, σας ενημερώνουμε ότι το σημερινό δρομολόγιο Παρασκευής 28/03/14 από Πειραιά προς Σύρο – Εύδηλο – Άγιο Κήρυκο – Φούρνους – Καρλόβασι – Βαθύ – Χίο – Μυτιλήνη – Λήμνο – Καβάλα και επιστροφή, δεν θα εκτελεστεί.

Οι 293 επιβάτες που επρόκειτο να ταξιδεύσουν με το ανωτέρω πλοίο ενημερώνονται από την εταιρεία.

Η εταιρεία εκφράζει τη βαθιά της λύπη για την εξέλιξη αυτή και θα επανέλθει τη Δευτέρα 31/03/14 με νεότερη ανακοίνωση για την εκτέλεση επομένων δρομολογίων του ανωτέρω πλοίου.
"

Πρόκειται για την δεύτερη ματαίωση δρομολογίου λόγω κινητοποιήσεων της Π.Ν.Ο αυτή την εβδομάδα, καθώς άλλη μία είχε συμβεί τη Δευτέρα 24 Μαρτίου.