AUTOMATIC TRANSLATION OF OUR BLOG INTO YOUR LANGUAGE BY GOOGLE TRANSLATE:

Turkish English German Dutch Swedish Danish French Italian Russian Spanish Portuguese Arabic

1 Ιουν 2018

Γενική συνέλευση & εκλογές στο σωματείο ΑμεΑ "Νίκος Μένεγας ο Ίκαρος"

 
Γενική συνέλευση συγκαλεί το πανσαμιακό σωματείο ΑμεΑ και Φίλων "Νίκος Μένεγας ο Ίκαρος", προκειμένου να εκλεγεί νέο Διοικητικό Συμβούλιο.
 
Πιο αναλυτικά, κατόπιν ομόφωνης απόφασης του Διοικητικού Συμβουλίου του σωματείου, η γενική συνέλευση και οι εκλογές για την ανάδειξη των μελών του νέου Δ.Σ. και των εκπροσώπων για την ΕΣΑμεΑ και την Περιφερειακή Ομοσπονδία ΑμεΑ Βορείου Αιγαίου για την επόμενη τετραετία θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή 10 Ιουνίου, στις 6μμ στο ξενοδοχείο "Αιγαίο", στο Καρλόβασι.

Δικαίωμα ψήφου έχουν τα ταμιακώς εντάξει μέλη και όσοι εγγραφούν στο σωματείο μέχρι τις 10 Ιουνίου στις 6μμ.
 
Για εγγραφή νέων μελών απαιτούνται: αστυνομική ταυτότητα (φωτοτυπία δύο όψεων), γνωμάτευση από υγειονομική υπηρεσία που να αναφέρει το ποσοστό αναπηρίας, πιστοποίηση μόνιμης κατοικίας στον Νομό Σάμου ( ή λογαριασμός ΔΕΗ, τηλεφώνου ή νερού) και 2 φωτογραφίες ταυτότητας.
 
"Η συμμετοχή στις εκλογές όλων των ατόμων με αναπηρία είναι απαραίτητη και μεγάλης σημασίας, για να ενισχυθεί η θέση του ανάπηρου στην κοινωνία και να σταματήσει η ρατσιστική αντιμετώπισή του" αναφέρει το πανσαμιακό σωματείο ΑμεΑ και Φίλων "Νίκος Μένεγας ο Ίκαρος".
 
Αρχική δημοσίευση στο My Samos Blog: www.my-samos.blogspot.com