AUTOMATIC TRANSLATION OF OUR BLOG INTO YOUR LANGUAGE BY GOOGLE TRANSLATE:

Turkish English German Dutch Swedish Danish French Italian Russian Spanish Portuguese Arabic

1 Ιουν 2018

Απομάκρυνση του πλωτού γερανού από τον Όρμο Μαραθοκάμπου ζητά ο δήμαρχος

Φωτογραφία του Νίκου Χατζηιακώβου

Την άμεση απομάκρυνση του πλωτού γερανού εκτός των λιμενικών εγκαταστάσεων του Τουριστικού Καταφυγίου Μαραθοκάμπου ζητούν με επιστολή τους προς την Π.Ε. Σάμου, το Λιμεναρχείο Σάμου και την κοινοπραξία που διαχειρίζεται τον γερανό ο δήμαρχος Σάμου, Μιχάλης Αγγελόπουλος, ο αντιδήμαρχος, Μανώλης Ισιδώρου, και ο πρόεδρος της Δ.Κ. Μαραθοκάμπου, Βαγγέλης Χαρτοφύλλης.

Στην επιστολή αυτή αναφέρονται αναλυτικά τα εξής:

"Αγαπητοί κύριοι,
Η μεταφορά γερανού είναι μείζονος προτεραιότητας, 
   
1. Λόγω της ολοκλήρωσης των έργων  ηλεκτροδότησης του Καταφυγίου Τουριστικών Σκαφών Μαραθοκάμπου  προϋπολογισμού 40.000€ από τον Δήμο Σάμου.
   
2. Λόγω της έναρξης της νέας τουριστικής περιόδου,  κατά την διάρκεια της οποίας το καταφύγιο τουριστικών σκαφών πρόκειται να λειτουργήσει. Με την παραμονή των πλωτών μηχανημάτων εμποδίζεται η προσέλευση τουριστικών σκαφών (η κύρια χρήση του τουριστικού καταφυγίου)
   
3. Λόγω της υλοποίησης του έργου ‘Καταδυτικές διαδρομές σε Θαλάσσιες Προστατευμένες Περιοχές της Ανατολικής Μεσογείου - Ανάπτυξη ∆ικτύου Καταδυτικού Τουρισµού «Αν∆ιΚαΤ» στο πλαίσιο του Προγράµµατος ∆ιασυνοριακής συνεργασίας INTERREG V-A Ελλάδα-Κύπρος 2014-2020 προϋπολογισμού 387.258 €  (καταδυτικό πάρκο Μαραθοκάμπου).   

Παρακαλείστε για την άμεση απομάκρυνση του πλωτού γερανού εκτός των λιμενικών εγκαταστάσεων του Τουριστικού Καταφυγίου Μαραθοκάμπου".

Αρχική δημοσίευση στο My Samos Blog: www.my-samos.blogspot.com