AUTOMATIC TRANSLATION OF OUR BLOG INTO YOUR LANGUAGE BY GOOGLE TRANSLATE:

Turkish English German Dutch Swedish Danish French Italian Russian Spanish Portuguese Arabic

11 Οκτ 2018

Η διακεκριμένη μουσικός Αλ. Φώτου στα μαθήματα βιολιού της σαμart


Στο πρόγραμμα μουσικής εκπαίδευσης της Ομάδας Τέχνης και Πολιτισμού “σαμart” θα διδάξει την περίοδο 2018-2019 η διπλωματούχος καθηγήτρια βιολιού, Αλεξάνδρα Φώτου.

Η Αλεξάνδρα Φώτου ξεκίνησε τις μουσικές σπουδές στο βιολί σε ηλικία 6 ετών. Έλαβε δεκαετή πλήρη υποτροφία στον ανώτερο κύκλο σπουδών του Ωδείου Αθηνών με την καθηγήτρια Ισμήνη Χρυσοχόου Κάρτερ και ολοκλήρωσε με το Δίπλωμα Βιολιού το 1999 με βαθμό Άριστα Παμψηφεί και Διάκριση.

Παρακολούθησε μαθήματα και σεμινάρια στη Γερμανία και Αυστρία δίπλα σε σπουδαίους καθηγητές και βιολονίστες, όπως K.Blacher, G. Pichter στο Hochschule für Music “HannsEisler” στο Βερολίνο και B.Kuchnir, L.Hall στη “Μουσική Ακαδημία της Βιέννης”.

Έχει συμπράξει με την Κρατική Ορχήστρα Αθηνών και την Ορχήστρα της Λυρικής Σκηνής. Για πολλά χρόνια ήταν μέλος του συνόλου “Εγχορδα Αθηνών”. Από το 2002   συμπράττει με το  σύνολο “Vier Instrumente” στο εξωτερικό. Έχει συμμετάσχει σε Διεθνή Φεστιβάλ σε Ελλάδα και εξωτερικό και έχει πραγματοποιήσει αρκετά ρεσιτάλ και ηχογραφήσεις. Ως καθηγήτρια έχει εργαστεί σε Μουσικά Σχολεία και Ωδεία Αναγνωρισμένα από το Κράτος με συνολική προϋπηρεσία 19 έτη.

Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές στο πρόγραμμα μουσικής εκπαίδευσης της Ομάδας Τέχνης και Πολιτισμού “σαμart” μπορείτε να επικοινωνείτε με τη Γραμματεία του Προγράμματος στο 6949760538 τις κάτωθι ημέρες και ώρες:

Δευτέρα: 14.00 – 17.00

Τετάρτη & Παρασκευή: 17.00 – 20.00

Αρχική δημοσίευση στο My Samos Blog: www.my-samos.blogspot.com