AUTOMATIC TRANSLATION OF OUR BLOG INTO YOUR LANGUAGE BY GOOGLE TRANSLATE:

Turkish English German Dutch Swedish Danish French Italian Russian Spanish Portuguese Arabic

9 Οκτ 2018

Οπτικά Ελευθερίου: Επιδοτούμενα γυαλιά για όλες τις ευπαθείς κοινωνικές ομάδες


Ο ΣΟΟΕ (Σύλλογος Οπτικών Οπτομετρών Ελλάδος) συνεχίζει και για το έτος 2018-19 το πρόγραμμα επιδότησης Γυαλιών Οράσεως για όλες τις ευπαθείς κοινωνικές ομάδες. Τα Οπτικά Ελευθερίου στο Καρλόβασι για 3η χρονιά εκπροσωπούν το πρόγραμμα αυτό για όλο το Νoμό Σάμου.

Μέσα από αυτό το πρόγραμμα παρέχονται Επιδοτούμενα Γυαλιά σε: ΑΜΕΑ, Άπορους, Άνεργους, Πολύτεκνους & Τρίτεκνους του νομού μας. Ειδικότερα στους άπορους ο σκελετός και οι φακοί οράσεως παρέχονται εντελώς δωρεάν.

Στο πλαίσιο του προγράμματος αυτού υπάρχει η δυνατότητα επιλογής διαφορετικών τύπων οφθαλμικών φακών επωνύμων ή μη με όλες τις προδιαγραφές της Ευρωπαϊκής Ενώσεως CE, οργανικών ή κρυστάλλων, επιστρωμένων, φωτοχρωμικών ή ακόμα και εξειδικευμένων φίλτρων για υπολογιστή ή blueblock (TBC), ειδικό για να φιλτράρει την επιβλαβή ακτινοβολία που εκπέμπουν τα κινητά, οι οθόνες ψηφιακών συσκευών και οι λαμπτήρες τεχνολογίας led.

Οι οφθαλμικοί φακοί προσαρμόζονται σύμφωνα με την ιατρική σας συνταγή και τοποθετούνται στον επιλεγμένο σκελετό σας (επώνυμο, νέα collection 2018-2019), σε ένα άκρως σύγχρονο εργαστήριο με άριστα εκπαιδευμένο προσωπικό, ενώ παρέχεται πιστοποιητικό γνησιότητας του σκελετού και εγγύηση ενός έτους σε περίπτωση αστοχίας υλικού. (Οι σκελετοί της σειράς Oakley παρέχουν εγγύηση ακόμα και σε περίπτωση ολικής καταστροφής, αρκεί να υπάρχουν τα σπασμένα κομμάτια και τα συνοδευτικά χαρτιά αγοράς).

* Επίσης παρέχεται Δωρεάν έλεγχος Οπτικής Οξύτητας ή επανέλεγχος της τελευταίας σας συνταγής, ανεξαρτήτως αν ανήκετε σε ευπαθή κοινωνική ομάδα ή όχι. Σε περίπτωση παθολογικού προβλήματος ο Ειδικός Οπτομέτρης μπορεί να σας συστήσει εξειδικευμένο οφθαλμίατρο για οποιαδήποτε πάθηση.

Τα Οπτικά Ελευθερίου – ULook.gr το 2014 ξεκίνησαν το πρόγραμμα εκπτώσεων για άνεργους του Ν. Σάμου. Δύο χρόνια μετά (το 2016) το κατάστημα εντάχθηκε στο πανελλαδικό πρόγραμμα του ΣΟΟΕ, ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα στήριξης που αφορά όλες τις ευπαθείς κοινωνικές ομάδες. Σήμερα, συνεχίζοντας την «Κοινωνική Δράση» του και βελτιώνοντας τις ειδικές παροχές σε όσους το έχουν πραγματικά ανάγκη, προσδοκά να μην υπάρχει ούτε ένας ευπαθής συνάνθρωπός μας χωρίς να έχει ένα κατάλληλο ζευγάρι γυαλιών οράσεως στο Ν. Σάμου.

Για οποιαδήποτε πληροφορία χρειάζεστε σχετικά με το πρόγραμμα μπορείτε να καλείτε στο 22730 38265 (ώρες καταστημάτων), να στείλετε email στο info@ulook.gr ή να επισκεφθείτε το φυσικό κατάστημα των Οπτικών Ελευθερίου στην Ιπποκράτη Ζαίμη στο Καρλόβασι.

* Ο δωρεάν έλεγχος οπτικής οξύτητας γίνεται κατόπιν επικοινωνίας για ραντεβού στα παραπάνω στοιχεία επικοινωνίας.