AUTOMATIC TRANSLATION OF OUR BLOG INTO YOUR LANGUAGE BY GOOGLE TRANSLATE:

Turkish English German Dutch Swedish Danish French Italian Russian Spanish Portuguese Arabic

19 Μαρ 2019

Κλοπές στην πόλη της Σάμου


Αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Σάμου συνέλαβαν την Κυριακή τρεις άνδρες για κλοπή στην πόλη της Σάμου και επίσης εξιχνίασαν υπόθεση κλοπής που διαπράχθηκε πριν από 4 περίπου μήνες στην ίδια πόλη.

Στο πρώτο από τα δύο περιστατικά, οι συλληφθέντες είναι αλλοδαποί, ηλικίας 35, 28 και 25 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για διάπραξη κλοπής.

Ειδικότερα και σύμφωνα με τα στοιχεία της έρευνας, οι συλληφθέντες, δρώντας από κοινού, μπήκαν την Κυριακή σε χώρο σχολικού συγκροτήματος στην πρωτεύουσα του νησιού και αφαίρεσαν ποσότητα ξυλείας, συνολικής αξίας 2.000 ευρώ περίπου.

Στο πλαίσιο των ερευνών βρέθηκαν τα κλοπιμαία και κατασχέθηκαν.

Προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Σάμου.

Στο δεύτερο περιστατικό εξιχνιάστηκε, μετά από εμπεριστατωμένη έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Σάμου, υπόθεση κλοπής, που διαπράχθηκε προ τετραμήνου περίπου στην πόλη της Σάμου.

Για τη συγκεκριμένη υπόθεση, ταυτοποιήθηκε ως δράστης ένας αλλοδαπός, ηλικίας 32 ετών, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για το αδίκημα της κλοπής.

Ειδικότερα, μετά από κατάλληλη αξιολόγηση και αξιοποίηση στοιχείων, που πραγματοποιήθηκε από το Γραφείο Εγκληματολογικών Ερευνών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Σάμου με τη συνδρομή της Υποδιεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών Βορείου Ελλάδος, προέκυψε ότι ο 32χρονος, αφού παραβίασε παράθυρο σταθμευμένου αυτοκινήτου, αφαίρεσε από το εσωτερικό του διάφορα είδη ένδυσης, συνολικής αξίας 100 ευρώ περίπου.

Προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Σάμου.

Αρχική δημοσίευση στο My Samos Blog: www.my-samos.blogspot.com