AUTOMATIC TRANSLATION OF OUR BLOG INTO YOUR LANGUAGE BY GOOGLE TRANSLATE:

Turkish English German Dutch Swedish Danish French Italian Russian Spanish Portuguese Arabic

30 Μαΐ 2019

Τι αποφάσισε η "Ανατροπή" για τον β' γύρο των δημοτικών εκλογών


Την απόφαση των στελεχών του να ψηφίσουν κατά συνείδηση στον δεύτερο γύρο των δημοτικών εκλογών για τον Δήμο Ανατολικής Σάμου γνωστοποίησε ο συνδυασμός "Ανατροπή", με επικεφαλής τον Χρήστο Χατζηχριστοδούλου.

Στη σχετική ανακοίνωσή της η παράταξη που κατετάγη 4η στον πρώτο γύρο των δημοτικών εκλογών αναφέρει ότι "παραμένει πιστή στις προγραμματικές αρχές της. Παραμένει μια ενιαία οντότητα, αυτόνομη και αυτάρκης, ενεργή και εξελισσόμενη. Τι πρακτικά σημαίνει αυτό; 

Κατ’ αρχάς σημαίνει ότι οι τρεις εκλεγμένοι Δημοτικοί Σύμβουλοί μας, ο επικεφαλής Χρήστος Χατζηχριστοδούλου, ο Φάνης Βακράς και ο Στέλιος Βακράς, επιφορτίζονται με την ευθύνη να μετουσιώσουν σε πράξη τις προγραμματικές θέσεις και δεσμεύσεις μας με όποιον τρόπο μπορούν. Η παράταξη τους συγχαίρει για την εκλογή τους και τους αναθέτει την εκπροσώπηση της μεγάλης ομάδας και των ψηφοφόρων που πίστεψαν στην ανεξάρτητη υποψηφιότητά μας. 

Έπειτα, την πορεία της παράταξής μας καθορίζουν τα στελέχη μας. Αυτό απέδειξε η μεγάλη συνάντηση της πλειονότητας των στελεχών μας χθες βράδυ. Ομόφωνα αιρετοί και στελέχη αποφάσισαν την κατά συνείδηση ψήφο όλων στην εκλογή της Κυριακής, ενώ αυτονόητα απορρίφθηκε οποιαδήποτε σκέψη να επηρεαστούν οι ψηφοφόροι. 

Τελούμε εν αναμονή της επερχόμενης εκλογικής αναμέτρησης για το Δημαρχικό θώκο. Προσδοκούμε μόνον το καλό του Δήμου και διαθέτουμε το έμψυχο δυναμικό μας, τις γνώσεις και τις δεξιότητές μας στην υπηρεσία του Σαμιακού λαού για τα επόμενα τέσσερα χρόνια, όπου με τις κατάλληλες και μελετημένες συνεργασίες πρέπει να επιτευχθεί. Έχουμε αποδείξει ότι έχουμε πρόγραμμα, προτάσεις και λύσεις και θα αγωνιστούμε από οποιοδήποτε πόστο χρειαστεί για να υλοποιήσουμε ό,τι περισσότερο καταστεί δυνατό. Η "Ανατροπή" ήρθε για να μείνει, όχι στα λόγια, αλλά στην πράξη!"

Αρχική δημοσίευση στο My Samos Blog: www.my-samos.blogspot.com