AUTOMATIC TRANSLATION OF OUR BLOG INTO YOUR LANGUAGE BY GOOGLE TRANSLATE:

Turkish English German Dutch Swedish Danish French Italian Russian Spanish Portuguese Arabic

23 Μαΐ 2019

Περιοδείες και συγκεντρώσεις ΚΚΕ-Λαϊκής Συσπείρωσης στη Σάμο


Κοινές περιοδείες και συγκεντρώσεις σε ανατολική και δυτική Σάμο πραγματοποίησαν τη Δευτέρα και την Τρίτη το ΚΚΕ και η Λαϊκή Συσπείρωση.

Επικεφαλής των διήμερων προεκλογικών δραστηριοτήτων στο νησί ήταν το μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και βουλευτής, Θανάσης Παφίλης.

Αναλυτικά:

Τη Δευτέρα 20 και την Τρίτη 21 Μαΐου πραγματοποιήθηκαν οι δύο κεντρικές προεκλογικές συγκεντρώσεις του ΚΚΕ και της Λαϊκής Συσπείρωσης στη Σάμο με κεντρικό ομιλητή το Θανάση Παφίλη. Πλούσιο ήταν και το πρόγραμμα των περιοδειών:

Τη Δευτέρα έγινε περιοδεία στον ΕΟΣΣ, όπου ο Θανάσης Παφίλης μίλησε στους εργαζόμενους και τους κάλεσε να εμπιστευτούν την πείρα τους και να στηρίξουν το ΚΚΕ παντού.

Ακολούθησε περιοδεία στο νοσοκομείο Σάμου και συνάντηση με το Δ.Σ. του Συλλόγου Εργαζομένων και την Πρόεδρο του Συλλόγου Νοσοκομειακών Ιατρών, Ουρανία Αποστόλου. 

Την Τρίτη, τα στελέχη του ΚΚΕ και της Λαϊκής Συσπείρωσης επισκέφθηκαν το κλιμάκιο της Πυροσβεστικής υπηρεσίας στο Καρλόβασι, όπου έγινε συζήτηση για τα μεγάλα προβλήματα που αντιμετωπίζει η υπηρεσία (υποστελέχωση, κτιριακά κλπ). 

Η περιοδεία συνεχίστηκε στο Κέντρο Υγείας, όπου "για άλλη μια φορά αναδείχθηκε η επικίνδυνη για το λαό κατάσταση με ένα πλήρωμα ασθενοφόρου για όλο το νησί". 

Επίσης έγινε συνάντηση με το Πανσαμιακό Σωματείο Ατόμων με Αναπηρία και Φίλων «Νίκος Μένεγας – ο Ίκαρος». Τα μέλη του Δ.Σ. "εξέθεσαν τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν και από την κεντρική πολιτική αλλά και από τη διαχρονική αδιαφορία της πολιτικής των αρχών της τοπικής διοίκησης".

Στις δύο προεκλογικές συγκεντρώσεις στην πόλη της Σάμου και στο Καρλόβασι κεντρικός ομιλητής ήταν ο Θανάσης Παφίλης, ενώ επίσης μίλησαν οι υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι, Σταμάτης Φιλιππής και Βασω Βρυνιώτη, όπως και οι υποψήφιοι δήμαρχοι Ανατολικής και Δυτικής Σάμου, Κώστας Τζίχας και Βασίλης Κοσμάς, οι οποίοι κάλεσαν το λαό του νησιού να διεκδικήσουν το δήμο για λογαριασμό τους, υπερψηφίζοντας τα ψηφοδέλτια της Λαϊκής Συσπείρωσης.

Οι υπεύθυνοι της Τομεακής Επιτροπής Σάμου του ΚΚΕ αναφέρουν ότι οι κεντρικές προεκλογικές εκδηλώσεις στη Σάμο "είχαν μεγάλη συμμετοχή. Οι συγκεντρωμένοι με ενθουσιασμό δήλωσαν τη αποφασιστικότητά τους για μάχη ως την τελευταία ώρα ώστε η επόμενη των εκλογών να βγάλει δυνατό το ΚΚΕ στην Ευρωβουλή και και να βρει γεμάτες γαρύφαλλα της Λαϊκής Συσπείρωσης τις κάλπες των περιφερειακών και δημοτικών εκλογών".

Δείτε φωτογραφίες από τις διήμερες προεκλογικές περιοδείες και συγκεντρώσεις του ΚΚΕ και της Λαϊκής Συσπείρωσης στη Σάμο:












Αρχική δημοσίευση στο My Samos Blog: www.my-samos.blogspot.com