AUTOMATIC TRANSLATION OF OUR BLOG INTO YOUR LANGUAGE BY GOOGLE TRANSLATE:

Turkish English German Dutch Swedish Danish French Italian Russian Spanish Portuguese Arabic

21 Μαΐ 2019

Περιοδείες του συνδυασμού "Η Σάμος αλλάΖΕΙ" σε Παλαιόκαστρο, Μύλους & Χώρα


Ο υποψήφιος Δήμαρχος Ανατολικής Σάμου, Νίκος Ζάχαρης, με υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους  του συνδυασμού "Η Σάμος αλλάΖΕΙ",  ακολουθώντας το πρόγραμμα επισκέψεων και περιοδειών της προεκλογικής τους δραστηριότητας, περιόδευσε το Σαββατοκύριακο στο Παλαιόκαστρο, τους Μύλους και τη Χώρα Σάμου.

Πιο αναλυτικά:

· Το Σάββατο 18 Μαΐου, το απόγευμα, ο κ. Ζάχαρης και μέλη του συνδυασμού του επισκέφτηκαν και περιόδευσαν στο Παλαιόκαστρο, διακινώντας προεκλογικό υλικό και συνομιλώντας με τους κατοίκους.

· Την Κυριακή 19 Μαΐου, το πρωί, ο Νίκος Ζάχαρης παρευρέθηκε συμμετείχε στην εκδήλωση κατάθεσης στεφάνων τιμώντας τα 100 χρόνια μνήμης  της Γενοκτονίας των Ποντίων.

·  Την Κυριακή 19 Μαΐου, το απόγευμα, τα στελέχη του συνδυασμού με επικεφαλής τον Νίκο Ζάχαρη, περιόδευσαν στους Μύλους και στη Χώρα, όπου μίλησαν σε κατοίκους και υποψηφίους κοινοτικούς συμβούλους. 

Άκουσαν τα προβλήματα και δεσμεύτηκαν για τη στήριξη που θα παρέχουν  στο πρόγραμμα της κοινότητας Χώρας, που θα επιλύει τα μεγάλα και χρονίζοντα προβλήματα της περιοχής (τροποποίηση του χωροταξικού, λειτουργία βιολογικού, παράκαμψη Πυθαγορείου-Χώρας, κατασκευή νηπιαγωγείου και διαμόρφωση Λαογραφικού Μουσείου) και εξήγησαν τις μεγάλες αλλαγές που γίνονται στις κοινότητες με την μεταρρύθμιση του Κλεισθένη για την αντιμετώπιση της καθημερινότητας.

Δείτε φωτογραφίες από τις περιοδείες του συνδυασμού "Η Σάμος αλλάΖΕΙ" στο Παλαιόκαστρο και τη Χώρα Σάμου:

Παλαιόκαστρο

Χώρα Σάμου

Αρχική δημοσίευση στο My Samos Blog: www.my-samos.blogspot.com