AUTOMATIC TRANSLATION OF OUR BLOG INTO YOUR LANGUAGE BY GOOGLE TRANSLATE:

Turkish English German Dutch Swedish Danish French Italian Russian Spanish Portuguese Arabic

29 Μαΐ 2019

Ο ιατρικός κόσμος της Σάμου αποχαιρετά τον Σταύρο Δασκαλάκη


Τη θλίψη τους για το θάνατο του ιατρού Σταύρου Δασκαλάκη εκφράζουν με ανακοινώσεις τους η διοίκηση του Γενικού Νοσοκομείου Σάμου "Άγιος Παντελεήμων", ο σύλλογος εργαζομένων του νοσοκομείου και ο Ιατρικός Σύλλογος Σάμου.

Στην ανακοίνωση της διοίκησης του νοσοκομείου αναφέρονται τα εξής: "Ο ιατρός Σταύρος Δασκαλάκης άφησε την τελευταία του πνοή στο Νοσοκομείο, το οποίο υπηρέτησε με συνέπεια επί τριανταένα (31) έτη. 

Δημιούργησε και διηύθυνε μια σύγχρονη ορθοπαιδική κλινική, παρέχοντας υψηλού επιπέδου ιατρικές υπηρεσίες. 

Διετέλεσε Πρόεδρος της Επιτροπής Χειρουργείου, Διευθυντής του Χειρουργικού Τομέα , Πρόεδρος του Επιστημονικού Συμβουλίου και Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Νοσοκομείου μας, καθώς και Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Σάμου.

Ήταν άνθρωπος με ισχυρή άποψη, μεγάλη επιρροή και συνέβαλε σημαντικά στη διαμόρφωση της σημερινής εικόνας του Νοσοκομείου. 

Τον αποχαιρετούμε και εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στη σύζυγο και στις θυγατέρες του".

Από την πλευρά τους οι εργαζόμενοι στο νοσοκομείο αναφέρουν:

"Το Δ.Σ του συλλόγου και όλοι οι εργαζόμενοι του Νοσοκομείου με θλίψη αποχαιρετάμε τον συνάδελφο , συνεργάτη και μέλος του συλλόγου μας, γιατρό και Διευθυντή της Ορθοπεδικής Κλινικής του Νοσοκομείου Σάμου, Σταύρο Δασκαλάκη, ο οποίος επί 35 και πλέον χρόνια πρόσφερε αγόγγυστα τις πολύτιμες επιστημονικές του γνώσεις σε όλους τους συνάνθρωπους μας που τις είχαν ανάγκη.
   
Το Δ.Σ του συλλόγου εργαζομένων του Νοσοκομείου Σάμου εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στη σύζυγο του Πένυ Καλογραία, στα παιδιά του και σε όλους τους οικείους του."

Τέλος ο Ιατρικός Σύλλογος Σάμου εξέδωσε την ακόλουθη συλλυπητήρια ανακοίνωση: