AUTOMATIC TRANSLATION OF OUR BLOG INTO YOUR LANGUAGE BY GOOGLE TRANSLATE:

Turkish English German Dutch Swedish Danish French Italian Russian Spanish Portuguese Arabic

15 Μαΐ 2019

Ευχαριστήριο της Μητρόπολης Σάμου για τα πασχαλινά δέματα αγάπης


Όσους στήριξαν το Κοινωνικό Παντοπωλείο "Η Αγάπη" προσφέροντας πασχαλινά δέματα αγάπης ευχαριστεί δημόσια η Ιερά Μητρόπολη Σάμου και Ικαρίας.

Στην ευχαριστήρια ανακοίνωσή της η Μητρόπολη αναφέρει: 

"Είναι γνωστό το επιτελούμενο πολύπλευρο φιλανθρωπικό έργο της ακριτικής Μητροπόλεως μας σε εντόπιους και ξένους συνανθρώπους μας, τους οποίους στήριξε και στηρίζει το κοινωνικό παντοπωλείο της Ιεράς Μητροπόλεως μας «Η Αγάπη». 

Περισσότερες από 350 εγγεγραμμένες άπορες οικογένειες δέχθηκαν την αγάπη της τοπικής μας Εκκλησίας, με διανομή τροφίμων και ιματισμού, οικονομική ενίσχυση αδελφών μας με έντονα προβλήματα φτώχειας και ανεργίας, με εξόφληση λογαριασμών και άλλες ανάγκες άπορων οικογενειών και φοιτητών. 

Ευχαριστούμε όσους μας στήριξαν και στηρίζουν την τεράστια αυτή για τα μέτρα μας προσπάθεια , ευχαριστούμε όλους όσους στέκονται κοντά στην τοπική εκκλησία, που σέβονται και ενισχύουν το έργο της. 

Συγκεκριμένα ευχαριστούμε: την Συνένωση εφοπλιστών που μηνιαίως στηρίζουν με τρόφιμα 58 πολύτεκνες οικογένειες σε Σάμο, Ικαρία και Φούρνους, την Σαμιακή Αρωγή του Δήμου Σάμου και τον πρόεδρο κ. Κυριάκο Πατσίδη, την 79 ΑΔΤΕ, τον Σύλλογο Σαμίων Πατρών, την Magic Mission και το «Όλοι μαζί μπορούμε»".

Αρχική δημοσίευση στο My Samos Blog: www.my-samos.blogspot.com