AUTOMATIC TRANSLATION OF OUR BLOG INTO YOUR LANGUAGE BY GOOGLE TRANSLATE:

Turkish English German Dutch Swedish Danish French Italian Russian Spanish Portuguese Arabic

2 Δεκ 2019

Άναμμα του χριστουγεννιάτικου δέντρου στην πόλη της Σάμου στις 8/12


Το χριστουγεννιάτικο δέντρο στην κεντρική πλατεία Πυθαγόρα θα ανάψει το βράδυ της Κυριακής 8 Δεκεμβρίου ο Δήμος Ανατολικής Σάμου.

Η τρίωρη εκδήλωση φωταγώγησης θα αρχίσει στις 18:30.

Μικροί και μεγάλοι  θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν μια υπέροχη συναυλία σε συνεργασία της Φιλαρμονικής Βαθύλλου "Αντώνης Γεροχριστοδούλου" και της παιδικής χορωδίας της Ιεράς Μητρόπολης Σάμου, Ικαρίας & Κορσεών "ΕυΩΔΗα" με τη χορευτική ομάδα του Samos School of Dance.

"Πολλές εκπλήξεις ακόμη και events σας περιμένουν σε ένα χριστουγεννιάτικο και γιορτινό περιβάλλον" υπόσχονται για τη βραδιά οι υπεύθυνοι του δήμου!

"Κι αν δεν μπορούμε να πάμε εκείνο το ταξίδι στο χωριό του Άγιου Βασίλη στη Λαπωνία …..σε ειδικά διαμορφωμένο περίπτερο τα Ελληνικά Ταχυδρομεία θα βοηθούν τους μικρούς μας φίλους να γράψουν το «τέλειο» γράμμα και να το αποστείλουν στον Άγιο Βασίλη!

Οι μαθητές του Γενικού Ενιαίου Λυκείου Σάμου θα μας «γλυκάνουν» με χριστουγεννιάτικες λιχουδιές και κεράσματα" αναφέρει ο δήμος Ανατολικής Σάμου, που ευχαριστεί θερμά τη Φιλαρμονική Βαθύλλος "Αντώνης Γεροχριστοδούλου", την παιδική χορωδία της Ιεράς Μητρόπολης Σάμου, Ικαρίας & Κορσεών "ΕυΩΔΗα", τη Samos School of dance, τα ΕΛ.ΤΑ και το Γενικό Ενιαίο Λύκειο Σάμου για την άψογη συνεργασία στην διοργάνωση της εκδήλωσης.

Ιδιαίτερες ευχαριστίες απευθύνει και στον χρυσό χορηγό του, Όμιλο Εταιρειών Ζαρμπάνη, που με την οικονομική του προσφορά και την πολύτιμη συμβολή του θα υποστηρίξει τις χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις του δήμου, "σε μια δύσκολα οικονομική περίοδο, που η στήριξη όλων συμβάλλει θετικά.

Κρατήστε λοιπόν θέση στην πιο γλυκιά προσμονή και φύγαμε να δούμε τις εκπλήξεις που μας επιφυλάσσει για τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά η γιορτινή πρωτεύουσα του νησιού μας…" προτρέπει η τοπική δημοτική Αρχή.