AUTOMATIC TRANSLATION OF OUR BLOG INTO YOUR LANGUAGE BY GOOGLE TRANSLATE:

Turkish English German Dutch Swedish Danish French Italian Russian Spanish Portuguese Arabic

7 Δεκ 2019

ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ: "Μύρισε" Χριστούγεννα στο Πυθαγόρειο!


"Άρωμα" Χριστουγέννων το βράδυ του Σαββάτου στο όμορφο Πυθαγόρειο της Σάμου!

Στον κεντρικό δρόμο Λυκούργου Λογοθέτη συνεχίστηκαν οι εορταστικές εκδηλώσεις και στήθηκε πάρτι, με αποκορύφωμα το άναμμα του δέντρου, από τον δήμαρχο Ανατολικής Σάμου, Γιώργο Στάντζο.

Μικροί και μεγάλοι είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν μπουφέ με χειροποίητα εδέσματα, αλμυρά και γλυκά, λουκουμάδες και τηγανίτες, ενώ μοιράστηκε και ζεστό κόκκινο κρασί, γλυκό σαμιώτικο κρασί και άφθονη σούμα.

Τα παιδιά, με την καθοδήγηση της ´Εφης Μόρφου, παρουσίασαν μικρό θεατρικό με τίτλο "Η δύναμη της φιλίας", με τον Άγιο Βασίλη, τη "σύζυγό του", τον Ρούντολφ και τα ξωτικά , ενώ η παιδική χορωδία τραγούδησε τα κάλαντα και άλλα χριστουγεννιάτικα τραγούδια. Στο σπίτι του Άι Βασίλη, τέλος, τα παιδιά τού έγραψαν τα γράμματά τους.

Κατόπιν, αφού όλοι μαζί στόλισαν το δέντρο με τα φυσικά στολίδια που μάζεψαν κι έβαψαν τις προηγούμενες ημέρες, αυτό φωταγωγήθηκε, υπό τους ήχους της φιλαρμονικής των Μυτιληνιών.

Δείτε χαρακτηριστικά στιγμιότυπα από την όμορφη αυτή εκδήλωση που οργάνωσαν ο Πολιτιστικός Σύλλογος Πυθαγορείου "Ο Λυκούργος", ο Σύλλογος Εθελοντών Πυροσβεστών Πυθαγορείου, ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων Δημοτικού Σχολείου και Νηπιαγωγείου Πυθαγορείου και το Τοπικό Συμβούλιο Κοινότητας Πυθαγορείου!

 


























Φωτογραφίες: Πολιτιστικός Σύλλογος Πυθαγορείου "Ο Λυκούργος"

Αρχική δημοσίευση στο My Samos Blog: www.my-samos.blogspot.com