AUTOMATIC TRANSLATION OF OUR BLOG INTO YOUR LANGUAGE BY GOOGLE TRANSLATE:

Turkish English German Dutch Swedish Danish French Italian Russian Spanish Portuguese Arabic

12 Δεκ 2019

Ο Πάρης Παπαγεωργίου από τη Σάμο αντιπρόεδρος του ΤΕΕ Β. Αιγαίου


Η ΝΟ.Δ.Ε Σάμου της Νέας Δημοκρατίας συγχαίρει με ανακοίνωσή της τον Πάρη Παπαγεωργίου, ο οποίος ανέλαβε την Τετάρτη τη θέση του αντιπροέδρου του Τ.Ε.Ε (Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδος) Βορείου Αιγαίου.

Η ΝΟ.Δ.Ε σημειώνει για τις πρόσφατες εκλογές για το Τ.Ε.Ε ότι:

"Στο βορειοανατολικό Αιγαίο, για την κεντρική αντιπροσωπεία, η παράταξη της Δημοκρατικής Κίνησης Μηχανικών (ΔΚΜ) αναδείχθηκε πρώτη δύναμη με αυξημένα ποσοστά. Στη Σάμο κατέλαβε την δεύτερη θέση.

Στο βορειοανατολικό Αιγαίο, για την αντιπροσωπεία του περιφερειακού τμήματος, η ΔΚΜ κατέλαβε την δεύτερη θέση. Στη Σάμο κατέλαβε την πρώτη θέση και εκλέγει δύο αντιπροσώπους (σε σύνολο έξι), ενώ στην προηγούμενη εκλογική διαδικασία είχε μία έδρα.

Τα μέλη που θα εκπροσωπήσουν την ΔΚΜ στο βορειοανατολικό Αιγαίο για την αντιπροσωπεία του περιφερειακού τμήματος είναι ο Νίκος Στεφανής και ο Πάρης Παπαγεωργίου". 

"Τους ευχόμαστε κάθε επιτυχία στο έργο τους και δηλώνουμε ότι εμείς ως παράταξη μαζί με τον Βουλευτή μας, θα είμαστε κοντά τους εκεί όπου στο μέλλον θα τους ζητηθεί να δώσουν στα νησιά μας την ώθηση για ανάπτυξη και προοπτική με την αλλαγή του χωροταξικού" καταλήγει η ΝΟ.Δ.Ε Σάμου της Νέας Δημοκρατίας.

Αρχική δημοσίευση στο My Samos Blog: www.my-samos.blogspot.com