AUTOMATIC TRANSLATION OF OUR BLOG INTO YOUR LANGUAGE BY GOOGLE TRANSLATE:

Turkish English German Dutch Swedish Danish French Italian Russian Spanish Portuguese Arabic

22 Ιουλ 2014

Πένυ Σκάρου: "Ευχαριστώ το Θεό που ζω! Σύντομα θα με δείτε όρθια!"


Η Πένυ Σκάρου, η νεαρή τραγουδίστρια από τη Σάμο που έχασε πρόσφατα το πόδι της σε τροχαίο ατύχημα, έκανε τους θεράποντες ιατρούς της στο νοσοκομείο Κ.Α.Τ να ξαφνιαστούν με το πόσο γρήγορα αντέδρασε θετικά ο οργανισμός της στην αγωγή που της χορηγήθηκε και πήρε γρήγορα εξιτήριο. 


Σύμφωνα με δημοσίευμα καθημερινής εφημερίδας, η Πένυ έχει επιστρέψει στο σπίτι της και έχει στο πλευρό της την οικογένειά της και τα αγαπημένα της πρόσωπα που την στηρίζουν. Το τεχνητό μέλος που θα χρειαστεί να βάλει, κοστίζει τουλάχιστον 100.000 ευρώ, χρήματα τα οποία η οικογένειά της δεν διαθέτει, επομένως η Πένυ χρειάζεται την βοήθεια φίλων και συναδέλφων της, οι οποίοι ετοιμάζουν μια συναυλία συμπαράστασης, με στόχο την οικονομική της ενίσχυση.

Η ίδια για πρώτη φορά μετά το σοβαρότατο τραυματισμό της, μετά την έξοδό της από το νοσοκομείο έγραψε στη σελίδα της στο Facebook: "Θέλω να σας ευχαριστήσω όλους για την τόση αγάπη που μου δώσατε σε αυτήν την δύσκολη δοκιμασία που περνάω. Να είστε σίγουροι ότι σύντομα θα με δείτε όρθια και θα σας το ανταποδώσω με όλη μου την ψυχή. Ευχαριστώ το Θεό που ζω, να είστε όλοι καλά".

Πηγή: iefimerida.gr