AUTOMATIC TRANSLATION OF OUR BLOG INTO YOUR LANGUAGE BY GOOGLE TRANSLATE:

Turkish English German Dutch Swedish Danish French Italian Russian Spanish Portuguese Arabic

29 Ιουλ 2014

ΒΙΝΤΕΟ: Σάμος - Πειραιάς σε 22 ώρες!

Φωτογραφία αρχείου My Samos Blog

Με πολύωρη καθυστέρηση έφτασε το πρωί στο λιμάνι του Πειραιά το πλοίο "Θεόφιλος", προερχόμενο από την Σάμο, καθώς έκανε 22 ώρες για να φτάσει στον προορισμό του!

Οι επιβάτες, καταγγέλλουν ότι το πλοίο πήγαινε με μηχανική βλάβη, ενώ από την εταιρεία στην οποία ανήκει έγινε γνωστό ότι είχε πρόβλημα στην άγκυρα.

Συγκεκριμένα, το "Θεόφιλος", μετέτρεψε το ταξίδι  σε πραγματική "Οδύσσεια" για 250 επιβάτες, οι οποίοι ήταν ταλαιπωρημένοι, κατάκοποι και εκνευρισμένοι, ενώ δεν είχαν καμία ενημέρωση για την καθυστέρηση που θα είχε το ταξίδι τους.

Σύμφωνα με τον ύπαρχο του πλοίου, η άγκυρα του πλοίου "Θεόφιλος" κατά την διάρκεια του ταξιδιού του στην Σύρο έπιασε μια καδένα, ενός άλλου εγκαταλειμμένου πλοίου.

Έτσι, δεν μπορούσε να κάνει έπαρση της άγκυρας. Το πλήρωμα, όμως, δεν ζήτησε την συνδρομή του λιμενικού και συνέχισε  το ταξίδι για τον Πειραιά με μειωμένη ταχύτητα.

Το δρομολόγιο ξεκίνησε το Σάββατο στις 12 το μεσημέρι  από  την Καβάλα, με το πλοίο "Μυτιλήνη". Για άγνωστο λόγο όμως, οι επιβάτες συνέχισαν το ταξίδι τους από το Βαθύ της Σάμου με το "Θεόφιλος".

Σημειώνεται ότι αυτό ήταν το τελευταίο δρομολόγιο, πριν το πλοίο μπει σε δεξαμενή για επισκευή, καθώς το τελευταίο διάστημα, είχε παρουσιάσει αρκετά προβλήματα.


Πηγή: star.gr