AUTOMATIC TRANSLATION OF OUR BLOG INTO YOUR LANGUAGE BY GOOGLE TRANSLATE:

Turkish English German Dutch Swedish Danish French Italian Russian Spanish Portuguese Arabic

27 Ιουλ 2014

Το χορευτικό συγκρότημα Μυτιληνιών Σάμου στους Φούρνους


Το Χορευτικό Συγκρότημα Μυτιληνιών Σάμου (Χ.Σ.Μ.Σ) συμμετείχε την Παρασκευή 25/7, με χορούς από τη Σάμο και τη Μικρά Ασία, στη Γιορτή του Μελιού που διοργανώθηκε στους Φούρνους από το Σύλλογο Επαγγελματιών.

Μάλιστα, με την ευκαιρία της Γιορτής του Μελιού στους Φούρνους, το Χ.Σ.Μ.Σ. διοργάνωσε διήμερη εκδρομή στην οποία συμμετείχε πλήθος κόσμου. Οι χορευτικές ομάδες του συλλόγου παρουσιάζουν τη μουσικοχορευτική παράδοση των νησιών μας σε επιμέλεια του εκπαιδευτικού και χοροδιδασκάλου Μάκη Ευαγγέλου.

Το διοικητικό συμβούλιο του Χ.Σ.Μ.Σ. ευχαριστεί θερμά όλους τους χορευτές του και τον χοροδιδάσκαλο για το μεράκι και την αγάπη που δείχνουν σε όλες τις παραστάσεις τους, ευχαριστεί επίσης τον Σύλλογο Επαγγελματιών Φούρνων Κορσεών για την άριστη φιλοξενία καθώς και τον Πολιτιστικό Σύλλογο Μύλων για την πρόσκληση στις εκδηλώσεις του.

Το Χορευτικό Συγκρότημα Μυτιληνιών Σάμου παρουσίασε επίσης τους σαμιώτικους χορούς στο πανηγύρι του Προφήτη Ηλία που διοργανώθηκε από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Μύλων "Ο Ίμβρασσος" το Σάββατο 19/7.

Υπενθυμίζεται ότι το Χορευτικό Συγκρότημα Μυτιληνιών Σάμου διοργανώνει το Σάββατο 2 Αυγούστου το 7ο Φεστιβάλ Ελληνικών Παραδοσιακών Χορών "Αντάμα στο Αιγαίο" στους Μυτιληνιούς.