AUTOMATIC TRANSLATION OF OUR BLOG INTO YOUR LANGUAGE BY GOOGLE TRANSLATE:

Turkish English German Dutch Swedish Danish French Italian Russian Spanish Portuguese Arabic

30 Ιουλ 2014

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ: Η καλοκαιρινή εκδήλωση του πανσαμιακού Σωματείου Α.με.Α


Την καλοκαιρινή του εκδήλωση πραγματοποίησε τη Δευτέρα στον αύλειο χώρο του Γυμνασίου Καρλοβασίου το Πανσαμιακό Σωματείο Ατόμων με Ειδικές Ανάγκες (Α.με.Α). 

Το σωματείο έδειξε ιδιαίτερο βάρος στην λαχειοφόρο οικονομική ενίσχυση της βραδιάς, καθώς ο απώτερος σκοπός είναι η αγορά μηχανολογικού εξοπλισμού Α.με.Α (Seatrack) για την θάλασσα, ελληνικής κατασκευής και τεχνογνωσίας.

Οι άνθρωποι του σωματείου αισιοδοξούν ότι του χρόνου θα υπάρχει έστω σε μία παραλία της Σάμου αυτός ο ειδικός εξοπλισμός που λειτουργεί με ηλιακή ενέργεια.
 
Δείτε φωτογραφίες από την εκδήλωση:
 






Οι υπεύθυνοι του σωματείου ευχαριστούν τον Κυριάκο Μαυρίκη και την ορχήστρα του που αφιλοκερδώς κάθε χρόνο μας τιμάει, την καθιερωμένη καλοκαιρινή εκδήλωση του σωματείου με την παρουσία του, καθώς και τους μουσικούς Γιάννη Μυτιληνό και Γιάννη Δάνο. Επίσης ευχαριστούν την νεανική ρεμπέτικη Σαμιώτικη Κομπανία ‘’Τεκέρως’’ πλαισιωμένη από τους Παύλο Σίμο, Μιχάλη Κατσαρό, Αλέξανδρο Διακογιάννη και Γιώργο Κεντούρη.

Ακόμη, το σωματείο ευχαριστεί:

- Τον Δ.Ο.Π.ΠΟ.Ν.Α.Σ

- Τα χορευτικά (Πλατάνου – Υδρούσσας) και την χοροδιδάσκαλο Όλγα Γιουργούλη.
 
- Τον Διευθυντή Γυμνασίου Καρλοβασίου Γιάννη Σοφούλη.
 
- Τους κυρίους Γιώργο Καμίλη και Γιάννη Αγγελή.
 
- Την οικογένεια Καρατζά που μας πρόσφερε ένα ηλεκτρικό αναπηρικό καρότσι στην μνήμη Γιάννη Καρατζά
 
- Τον Δημοσιογράφο Κο Νόντα Βαλεοντή, ιδιοκτήτη του σταθμού Ιωνία FM, ο οποίος προσέφερε στο σωματείο ένα αναπηρικό αμαξίδιο.

- Τον κ. Μαθιό από την Λέκκα που μεσολάβησε να παραχωρηθεί στο σωματείο μία αναπηρική τροχήλατη περπατούρα από μία κυρία ξένης υπηκοότητας.

- Όλες τις εταιρείες και τους καταστηματάρχες της Σάμου που πρόσφεραν τα δώρα για την λαχειοφόρο αγορά.