AUTOMATIC TRANSLATION OF OUR BLOG INTO YOUR LANGUAGE BY GOOGLE TRANSLATE:

Turkish English German Dutch Swedish Danish French Italian Russian Spanish Portuguese Arabic

12 Σεπ 2014

Για τις 15/9 μετατίθεται η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου


Η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Σάμου που επρόκειτο να γίνει σήμερα Παρασκευή 12 Σεπτεμβρίου αναβάλλεται λόγω της έκτακτης συνεδρίασης του Συμβουλίου Ακτοπλοϊκών Συγκοινωνιών (Σ.Α.Σ) που πραγματοποιήθηκε το πρωί στο Υπουργείο Εμπορικής Ναυτιλίας

Η συνεδρίαση του Σ.Α.Σ έχει μείζον ενδιαφέρον και για τη Σάμο, καθώς η ακτοπλοϊκή σύνδεση της Σάμου με Χίο – Μυτιλήνη – Λήμνο - Καβάλα και Θεσσαλονίκη επηρεάζει καταλυτικά την κοινωνική και οικονομική ζωή της Σάμου και η παρουσία όλων των δημάρχων του Βορείου Αιγαίου στη συνεδρίαση του Σ.Α.Σ ήταν επιτακτική και απαραίτητη, ενώ ζητήθηκε και από το Υπουργείο Εμπορικής Ναυτιλίας.

Ως εκ τούτου, το Δημοτικό Συμβούλιο Σάμου θα συνεδριάσει τελικά στις 7 το βράδυ της Δευτέρας 15 Σεπτεμβρίου, στην αίθουσα συνεδριάσεών του στην Πλατεία Πυθαγόρα, για να γίνει συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα εξής θέματα της ημερήσιας διάταξης:

1. Ψήφιση Κανονισμού Λειτουργίας Επιτροπής Διαβούλευσης.

 Εισηγητής: Δήμαρχος Σάμου, Μιχάλης Α. Αγγελόπουλος.

2. Συγκρότηση επιτροπής Διαβούλευσης.

 Εισηγητής: Δήμαρχος Σάμου, Μιχάλης Α. Αγγελόπουλος.


3. Ορισμός μελών Διοικητικού συμβουλίου του Ν.Π.Δ.Δ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΛΙΜΕΝΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΣΑΜΟΥ - εκλογή προέδρου και αντιπροέδρου.

Εισηγητής: Μαυρατζώτης Ελισσαίος, δημοτικός σύμβουλος.

4. Ορισμός μελών Διοικητικού συμβουλίου του  Ν.Π.Δ.Δ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΣΑΜΟΥ−ΠΥΘΑΓΟΡΑΣ Ο ΣΑΜΙΟΣ - εκλογή προέδρου και αντιπροέδρου.

 Εισηγητής: Δήμαρχος Σάμου, Μιχάλης Α. Αγγελόπουλος.

5. Ορισμός Διοικητικού συμβουλίου του  Ν.Π.Δ.Δ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ, ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ- "ΣΑΜΙΑΚΗ ΑΡΩΓΗ" - εκλογή προέδρου και αντιπροέδρου.

 Εισηγητής: Αντιδήμαρχος Σάμου, Καλατζής Αναστάσιος.

6. Ορισμός μελών Διοικητικού συμβουλίου του  Ν.Π.Δ.Δ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΣΑΜΟΥ, "Δ.Ο.Π.ΠΟ.Ν.Α.Σ. - εκλογή προέδρου και αντιπροέδρου.

 Εισηγητής: Διακοσταμάτης Γεώργιος, δημοτικός σύμβουλος.


7. Ορισμός μελών Διοικητικού συμβουλίου του  Ν.Π.Δ.Δ Σχολική Επιτροπή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Σάμου – εκλογή προέδρου και αντιπροέδρου.

 Εισηγητής: Ανδρεάδου Σουλτάνα, δημοτική σύμβουλος.

8. Ορισμός Διοικητικού συμβουλίου του  Ν.Π.Δ.Δ Σχολική Επιτροπή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευση Δήμου Σάμου – εκλογή προέδρου και αντιπροέδρου.

 Εισηγητής: Βογιατζής Κωνσταντίνος, δημοτικός σύμβουλος.

9. Ορισμός μελών Διοικητικού συμβουλίου του Δημοτικού Γηροκομείου Βαθέος Δήμου Σάμου (Ίδρυμα ΝΤΑΕΛ).

 Εισηγητής: Δήμαρχος Σάμου, Μιχάλης Α. Αγγελόπουλος.