AUTOMATIC TRANSLATION OF OUR BLOG INTO YOUR LANGUAGE BY GOOGLE TRANSLATE:

Turkish English German Dutch Swedish Danish French Italian Russian Spanish Portuguese Arabic

11 Σεπ 2014

Μαθήματα σκακιού από τον Σκακιστικό Όμιλο Σάμου "Μέλισσος"


Ο Σκακιστικός Όμιλος Σάμου "Μέλισσος" διοργανώνει μαθήματα σκακιού κατά την περίοδο Σεπτέμβριος 2014 -  Ιούνιος 2015.

Τα μαθήματα απευθύνονται σε σκακιστές κάθε ηλικίας και επιπέδου και θα πραγματοποιούνται τόσο στην πόλη της Σάμου όσο και στο Καρλόβασι ως εξής:

Πόλη της Σάμου: Μια φορά την εβδομάδα, κάθε Σάββατο απόγευμα και ώρες 17:00 έως 20:00 στο κτίριο του Αρχιπελάγους "Μανιάκειο". Διδάσκει ο Δημήτρης Δαγκλής.

Καρλόβασι: Μια φορά την εβδομάδα, κάθε Σάββατο απόγευμα και ώρες 17:00 έως 20:00 στο κτίριο της πρώην Εμπορικής Σχολής στο Καρλόβασι.
Διδάσκουν οι: Αντώνης Τσολομύτης, αναπληρωτής καθηγητής του Τμήματος Μαθηματικών, Δημήτρης Δρίτσας και Νίκος Ροκοπάνος, εκπαιδευτικοί του Γυμνασίου Καρλοβασίων.

Η πρώτη συνάντηση θα πραγματοποιηθεί το απόγευμα του Σαββάτου 13 Σεπτεμβρίου.

Το ύψος της ετήσιας συνδρομής ανέρχεται σε 50 ευρώ ανά οικογένεια ενώ με κάθε συνδρομή χορηγείται και μια σκακιέρα αγώνων.

Όσοι ενδιαφέρονται για το τμήμα στην πόλη της Σάμου παρακαλούνται να επικοινωνούν για περισσότερες πληροφορίες με τον Δημήτρη Δαγκλή στο τηλέφωνο 6946951431 ή στο e-mail: ddaglis@hotmail.com

Οι ενδιαφερόμενοι για το τμήμα στο Καρλόβασι παρακαλούνται να επικοινωνούν για περισσότερες πληροφορίες με τον Νίκο Ροκοπάνο στο τηλέφωνο 2273035794 ή στο e-mail mathm01015@math.aegean.gr