AUTOMATIC TRANSLATION OF OUR BLOG INTO YOUR LANGUAGE BY GOOGLE TRANSLATE:

Turkish English German Dutch Swedish Danish French Italian Russian Spanish Portuguese Arabic

4 Σεπ 2014

Ομιλία του νέου Δημάρχου Σάμου προς τους δημοτικούς υπαλλήλους


Στους υπαλλήλους του Δήμου Σάμου μίλησε, με την ευκαιρία της ανάληψης των καθηκόντων του, ο νέος Δήμαρχος Σάμου, Μιχάλης Αγγελόπουλος. Δείτε αναλυτικά τι είπε στην ομιλία του:

"Οι δημότες της Σάμου μας έδωσαν μια καθοριστική εντολή. Να πάει η Σάμος μπροστά. Αυτή την εντολή πρέπει να την υπηρετήσουμε όλοι μαζί, χωρίς εκπτώσεις και χωρίς υστεροβουλίες. Ο λαός της Σάμου ψήφισε αλλαγή. Έχει λοιπόν μεγάλες προσδοκίες από εμάς και γι’ αυτό θα μας κρίνει αυστηρά.

Εγώ, από την πλευρά μου, καλούμαι να σας κρίνω όλους δίκαια, με βάση το ήθος, το φιλότιμο και την απόδοσή σας.

Επειδή οι Σαμιώτες προσδοκούν και απαιτούν πολλά από εμάς, πρέπει και εμείς να απαιτήσουμε πολλά από τον εαυτό μας. Θα υπάρξουν ασφαλώς αλλαγές σε πρόσωπα και σε δομές. Αλλά να είστε σίγουροι ότι ο υπάλληλος που διακρίνεται για τη γνώση, το ήθος και την απόδοσή του θα βρει την ηθική και υπηρεσιακή ανταμοιβή του στη Νέα Δημοτική Αρχή. Δεν έχω άλλο κριτήριο αξιολόγησης παρά μόνο την αξία, την επάρκεια του καθενός σας.

Θα είμαι κοντά σας στο βαθμό που θα είστε και εσείς κοντά μου για να επιτελέσουμε το έργο που μας εμπιστεύθηκαν οι συμπατριώτες μας, με ταχύτητα στις αποφάσεις και στην εκτέλεση.

Η σημερινή είναι μια πρώτη συνάντηση γνωριμίας με όλους σας. Από την ερχόμενη Δευτέρα θα ξεκινήσω συναντήσεις ενημέρωσης με κάθε υπηρεσία χωριστά.

Έχετε αυτή την εβδομάδα για να ετοιμάσει κάθε υπηρεσία μια σαφή, με ακρίβεια και διαφάνεια, παρουσίαση των προτεραιοτήτων, των εκκρεμοτήτων και των προβλημάτων της αρμοδιότητάς της.

Παρακαλώ από τη Δευτέρα όλες οι Υπηρεσίες / Διευθύνσεις να είναι έτοιμες, στην ιεράρχηση αυτή του έργου που έχουμε μπροστά μας.

Σας ευχαριστώ πολύ για την συμμετοχή και τη βοήθειά σας.

Θα έχω την ευκαιρία, μέσα στο αμέσως προσεχές διάστημα, να συναντηθώ και να γνωριστώ προσωπικά με τον καθένα σας.

Τώρα όμως πίσω στη δουλειά!

Τα προβλήματα δεν περιμένουν και οι ανάγκες είναι πολλές!