AUTOMATIC TRANSLATION OF OUR BLOG INTO YOUR LANGUAGE BY GOOGLE TRANSLATE:

Turkish English German Dutch Swedish Danish French Italian Russian Spanish Portuguese Arabic

8 Σεπ 2014

Το νέο προεδρείο του Δημοτικού Συμβουλίου Σάμου


Εκλέχθηκαν την Κυριακή τα μέλη του νέου Δημοτικού Συμβουλίου στη Σάμο. Αναδείχθηκαν επίσης τα μέλη της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου, της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής και της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων (Π.Ε.Δ.) Βορείου Αιγαίου.

Πιο αναλυτικά, Πρόεδρος του Συμβουλίου εξελέγη ο Κώστας Αμυρσώνης, αντιπρόεδρος ο Νίκος Ελένης και γραμματέας ο Χρήστος Χατζηχριστοδούλου.
 
Επίσης χθες, εξελέγησαν και τα μέλη της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου. Τακτικά μέλη ορίστηκαν οι Βασίλης Βαλκαμλής, Αντρέας Βασιλάκης, Αναστάσιος Καλατζής, Πάρης Παπαγεωργίου και Χριστόδουλος Σεβαστάκης από την πλειοψηφία, καθώς και οι Στέλιος Θάνος, Ευάγγελος Καρλοβασίτης και Κώστας Τζίχας από την αντιπολίτευση.

Αντίστοιχα, στην Επιτροπή Ποιότητας Ζωής εκλέχτηκαν οι Κώστας Βογιατζής, Γιώργος Διακοσταμάτης, Ιωάννα Καραγιάννη, Ευστράτιος Καββαδάκης και Κυριάκος Πατσίδης από την πλειοψηφία, όπως και οι Δημήτρης Βολακάκης, Νίκος Ελένης και Δημήτρης Μαυρατζώτης από την αντιπολίτευση.

Τέλος, εξελέγησαν και οι εκπρόσωποι στην Περιφερειακή Ένωση Δήμων (Π.Ε.Δ.) Βορείου Αιγαίου. Αυτοί είναι οι Βασίλης Βαλκαμλής, Κώστας Βογιατζής, Γιώργος Διακοσταμάτης, Ιωάννα Καραγιάννη, Ευστράτιος Καββαδάκης, Μαριάνθη Μαστροκωνσταντή και Σουλτάνα Ανδρεάδου από την πλειοψηφία, καθώς και οι Νίκος Τριανταφύλλου, Νίκος Ελένης, Κώστας Τζίχας και Χρήστος Χατζηχριστοδούλου από την αντιπολίτευση.