AUTOMATIC TRANSLATION OF OUR BLOG INTO YOUR LANGUAGE BY GOOGLE TRANSLATE:

Turkish English German Dutch Swedish Danish French Italian Russian Spanish Portuguese Arabic

10 Δεκ 2015

Οι ταινίες στο Cine Olympia έως και τη Δευτέρα 14/12


Το Cine Olympia στην πόλη της Σάμου προβάλλει έως και τη Δευτέρα 14 Δεκεμβρίου, καθημερινά στις 21:15, την ταινία "Η γέφυρα των κατασκόπων (Bridge of Spies)". Παράλληλα, το Σαββατοκύριακο 12-13 Δεκεμβρίου, στις 6 το απόγευμα, θα προβάλλει και τη μεταγλωττισμένη στα ελληνικά ταινία "Μιούν, ο Φρουρός του Φεγγαριού (Mune, le Gardien de la Lune)".

Η ταινία "Η γέφυρα των κατασκόπων" είναι μια κατασκοπική ταινία αμερικανικής παραγωγής του 2015.



Η υπόθεση της ταινίας:

Η αληθινή ιστορία του δικηγόρου Τζέιμς Ντόνοβαν από το Μπρούκλιν, που για λογαριασμό της CIA διαπραγματεύτηκε κρυφά την απελευθέρωση του Φράνσις Γκάρι Πάουερς, ενός αμερικανού πιλότου, του οποίου το κατασκοπευτικό αεροσκάφος καταρρίφθηκε στον εναέριο χώρο της Ρωσίας, καταμεσής του Ψυχρού Πολέμου, το 1960. 




Σκηνοθεσία: Steven Spielberg. Πρωταγωνιστούν: Tom Hanks, Mark Rylance, Amy Ryan κ.ά.


Διάρκεια: 135 '.

Δείτε το trailer της ταινίας:
 




Η ταινία "Μιούν, ο Φρουρός του Φεγγαριού" είναι μια ταινία κινουμένων σχεδίων, γαλλικής παραγωγής του 2014.



Η υπόθεση της ταινίας: 
Όταν ένας τραγοπόδαρος με το όνομα Μιουν γίνεται ο Φύλακας της Σελήνης, η μικρή πείρα του τον προδίδει και λαμβάνει χώρα ένα ατύχημα που θα μπορούσε να βάλει σε κίνδυνο τόσο τη Σελήνη, όσο τον Ήλιο. Την ίδια ώρα, ένας διεφθαρμένος τιτάνας, ο Νεκρός, θέλει τον Ήλιο δικό του και βάζει σε μεγάλο κίνδυνο την ισορροπία ημέρας και νύχτας. Τώρα, με τη βοήθεια ενός κέρινου παιδιού, της Γκλιμ, κι ενός πολεμιστή, του Σοχόν που τώρα φυλάει τον Ήλιο, ξεκινά ένα απίθανο ταξίδι για να πάρει τον Ήλιο πίσω και να αποκαταστήσει τη Σελήνη στη θέση που της αρμόζει στον ουρανό.

Σκηνοθεσία: Benoit Philippon, Alexandre Heboyan.

Στην μεταγλωττισμένη έκδοση που θα προβληθεί στο Cine Olympia ακούγονται οι φωνές των εξής ηθοποιών: Φοίβος Ριμένας, Αφροδίτη Αντωνάκη, Θανάσης Κουρλαμπάς, Γιάννης Στεφόπουλος, Γιάννης Πολιτάκης, Ηλίας Ζερβός, Δημήτρης Χαβρές, Βασίλης Μήλιος, Κώστας Δαρλάσης, Δημήτρης Μάριζας.

Διάρκεια: 83'.

Δείτε το trailer της ταινίας:



Για κρατήσεις θέσεων στον πριβέ χώρο του Cine Olympia τηλεφωνήστε στο 6973230929.