AUTOMATIC TRANSLATION OF OUR BLOG INTO YOUR LANGUAGE BY GOOGLE TRANSLATE:

Turkish English German Dutch Swedish Danish French Italian Russian Spanish Portuguese Arabic

17 Νοε 2017

Συμμετοχή στο συλλαλητήριο για τον ΦΠΑ στις 22/11 ζητά η Κίνηση "ΣΑΜΟΣ SOS"


Να συμμετάσχουν ενεργά στην απεργιακή κινητοποίηση και στη διαμαρτυρία που συνδιοργανώνουν τα Επιμελητήρια των νησιών του ανατολικού Αιγαίου για το θέμα του ΦΠΑ την Τετάρτη 22 Νοεμβρίου καλεί όλους τους Σαμιώτες, τις επιχειρήσεις και τους εργαζόμενους η Κίνηση Πολιτών "ΣΑΜΟΣ SOS". 

Όπως αναφέρει σχετικά, "πέρυσι ο Πρωθυπουργός, επικαλούμενος τη μεταναστευτική κρίση, ανέστειλε την εξομοίωση του ΦΠΑ για έναν χρόνο. Φέτος που η ίδια αδιέξοδη πολιτική για το μεταναστευτικό έχει χειροτερέψει τις συνθήκες και την οικονομική ζωή, καλείται ο Πρωθυπουργός να εγκαταλείψει κάθε σκέψη επιβολής του μέτρου. Η κυβέρνηση έχει καθήκον να αναγνωρίσει τη νησιωτικότητα και να ακυρώσει άπαξ δια παντός την εξομοίωση του ΦΠΑ των νησιών με τους συντελεστές της υπόλοιπης Ελλάδος.

Όλοι μαζί λοιπόν την Τετάρτη 22 Νοεμβρίου και ώρα 11 στην πλατεία Πυθαγόρα, στη συγκέντρωση που διοργανώνει το Επιμελητήριο Σάμου, να δώσουμε ένα ηχηρό μήνυμα στην κυβέρνηση για να ικανοποιήσει το δίκαιο αίτημα του νησιού μας" καταλήγει η Επιτροπή Αγώνα της Κίνησης Πολιτών "ΣΑΜΟΣ SOS".