AUTOMATIC TRANSLATION OF OUR BLOG INTO YOUR LANGUAGE BY GOOGLE TRANSLATE:

Turkish English German Dutch Swedish Danish French Italian Russian Spanish Portuguese Arabic

18 Σεπ 2018

Ξενάγηση ιστιοπλόων στα αρχαία μνημεία και το Μουσείο Οίνου της Σάμου στις 19/9


Η εκδήλωση κοινωνικής αλληλεγγύης με θέμα "Η Σάμος, το κρασί και η ιστορία της σε επαφή με τον ιστιοπλοϊκό κόσμο της Ευρώπης" διοργανώνεται την Τετάρτη 19 Σεπτεμβρίου στο Μουσείο Οίνου του Ενιαίου Οινοποιητικού Αγροτικού Συνεταιρισμού Σάμου (Ε.Ο.Σ.Σ).

Διεξάγεται στο πλαίσιο της άφιξης των αγωνιστικών σκαφών που συμμετέχουν στο διεθνή ιστιοπλοϊκό αγώνα Göran Schildt Regatta.

Σκοπός της εκδήλωσης είναι η προβολή και ανάδειξη της Σάμου και του πολυβραβευμένου σαμιώτικου κρασιού.

Τα σκάφη του αγώνα Göran Schildt Regatta θα φτάσουν στη μαρίνα της Σάμου προερχόμενα από το Αγαθονήσι, μία μέρα νωρίτερα, στις 2 το μεσημέρι της Τρίτης 18 Σεπτεμβρίου, στο πλαίσιο του 2ου σκέλους του αγώνα.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα της Regatta, στις 19:30 της Τρίτης ο δήμαρχος Σάμου, Μιχάλης Αγγελόπουλος, θα υποδεχθεί τους ιστιοπλόους σε μια σύντομη εκδήλωση στη μαρίνα.

Το πρωί της Τετάρτης οι ιστιοπλόοι, με ξεναγό την Μαργαρίτα Ικαρίου, θα επισκεφτούν τα σπουδαία αρχαία μνημεία της Σάμου, τον ναό της Ήρας και το Ευπαλίνειο Όρυγμα.

Στις 12:30 το μεσημέρι θα μεταβούν στο Μουσείο Οίνου του Ενιαίου Οινοποιητικού Αγροτικού Συνεταιρισμού Σάμου (Ε.Ο.Σ.Σ).

Εκεί θα συμμετάσχουν στην προαναφερθείσα εκδήλωση "Η Σάμος, το κρασί και η ιστορία της σε επαφή με τον ιστιοπλοϊκό κόσμο της Ευρώπης" και θα απολαύσουν μια γευστική δοκιμή των κρασιών του Ε.Ο.Σ.Σ, συνοδεία εκλεκτών μεζέδων.


Αρχική δημοσίευση στο My Samos Blog: www.my-samos.blogspot.com