AUTOMATIC TRANSLATION OF OUR BLOG INTO YOUR LANGUAGE BY GOOGLE TRANSLATE:

Turkish English German Dutch Swedish Danish French Italian Russian Spanish Portuguese Arabic

24 Σεπ 2018

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ: Η εκδρομή της Ένωσης Μικρασιατών Σάμου στη Λέρο!

Φωτογραφίες της Άννας Ψαρρά από τη σελίδα της Ένωσης Μικρασιατών Σάμου στο facebook

Η Ένωση Μικρασιατών Σάμου διοργάνωσε από την Παρασκευή έως την Κυριακή ένα τριήμερο ταξίδι στη Λέρο.

Εκεί τα μέλη του σαμιώτικου συλλόγου γνώρισαν θερμή υποδοχή από μέλη του τοπικού Μικρασιατικού Συλλόγου.

Όπως αναφέρει η Άννα Ψαρρά για την εκδρομή, "απολαύσαμε τη φιλοξενία των ανθρώπων του νησιού, θαυμάσαμε τη τάξη, τη καθαριότητα και τα όμορφα αρχοντικά σπίτια, στον Πλάτανο, στην Αγία Μαρίνα, στο Λακκί.

Το Σάββατο το πρωί είχαμε ξενάγηση στα αξιοθέατα του νησιού, τη Παναγιά του κάστρου, το πολεμικό μουσείο στη Μερικιά, τον Άγιο Ισίδωρο, την Αγία Κιουρά στο Παρθένι, με ξεναγό τη Χρυσούλα Κουτούζου του συλλόγου Μικρασιατών Λέρου.

Το Σάββατο βράδυ στο Μικρασιατικό μας αντάμωμα - γλέντι Λέρου και Σάμου μας τίμησε με τη παρουσία του ο βοηθός Επισκόπου, της Μητρόπολης Λέρου, Καλύμνου και Αστυπαλαίας, Επίσκοπος Στρατονικείας Αρχιμ. Στέφανος Κατές, ο οποίος μας ευχήθηκε να έχουμε καλή δύναμη στις δραστηριότητες των συλλόγων μας και να μη λησμονούμε τις Πατρίδες της καρδιάς μας και τα ιερά χώματα της Μικράς Ασίας εκεί που βρίσκονται οι πρόγονοί μας.

Εκφράζουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ από καρδιάς στον πρόεδρο του συλλόγου Βαγγέλη Γλιάτα, τη χοροδιδάσκαλο και μέλος του Δ.Σ Χρυσούλα Κουτούζου, τα μέλη του Διοικητικού συμβουλίου του συλλόγου Μικρασιατών Λέρου, τους χορευτές του συλλόγου και όλους όσους γνωρίσαμε και διασκεδάσαμε όλοι μαζί περνώντας μια αξέχαστη βραδιά με παραδοσιακή μουσική και χορό. 

Ευχαριστούμε τα μέλη, τους φίλους της ΕΝΩΣΗΣ ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΩΝ ΣΑΜΟΥ που συμμετείχαν στη εκδρομή μας. Ευχόμαστε να ανταμωθούμε σύντομα με τους φίλους μας πατριώτες από τη Λέρο!".

Δείτε φωτογραφίες της Άννας Ψαρρά από την εκδρομή της Ένωσης Μικρασιατών Σάμου στη Λέρο!











Αρχική δημοσίευση στο My Samos Blog: www.my-samos.blogspot.com