AUTOMATIC TRANSLATION OF OUR BLOG INTO YOUR LANGUAGE BY GOOGLE TRANSLATE:

Turkish English German Dutch Swedish Danish French Italian Russian Spanish Portuguese Arabic

20 Σεπ 2018

Ομιλία του Δημήτρη Σεβαστάκη για θέματα πολιτισμού στις 6/10 στο Καρλόβασι


Το "Ιδεόδεντρο Τεχνών και Πολιτισμού" και η Σχολή Θετικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Αιγαίου διοργανώνουν το Σάββατο 6 Οκτωβρίου την ομιλία του ζωγράφου, αν. καθηγητή της Σχολής Αρχιτεκτόνων του Ε.Μ.Π και βουλευτή Σάμου, Δημήτρη Σεβαστάκη, με θέμα: "Πολιτική εικόνα: ζωγραφική – φωτογραφία – αναπαράσταση – αφήγηση".

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στην Κινηματογραφική Λέσχη "Ίριδα" στο Καρλόβασι, με ώρα έναρξης τις 8 μ.μ..

Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό.

Λίγα λόγια για τον Δημήτρη Σεβαστάκη: 

Γεννήθηκε στο Καρλόβασι Σάμου το 1960. Σπούδασε ζωγραφική στην Ανωτάτη Σχολή Καλών Τεχνών (1979-1985) με καθηγητές τους Γ. Μόραλη, Δ. Μυταρά, Δ. Κούκο και Ζ. Αρβανίτη. Έχει κάνει πλήθος ατομικών εκθέσεων από το 1986 μέχρι και σήμερα, και έχει συμμετάσχει σε πολλές ομαδικές εκθέσεις τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό. 

Από το 2001 διδάσκει στη Σχολή Αρχιτεκτόνων του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου - ΕΜΠ τόσο στο προπτυχιακό όσο και στο μεταπτυχιακό επίπεδο σπουδών. 

Έχει συνεργαστεί καλλιτεχνικά με γνωστούς εκδοτικούς οίκους, συμμετέχει ως εισηγητής σε πολλά επιστημονικά συνέδρια και ως συγγραφέας σε συλλογικούς τόμους θεωρίας. Αρθρογραφεί σε εφημερίδες καθώς και σε περιοδικά τέχνης πάνω σε θέματα πολιτισμού και πολιτικής.

Αρχική δημοσίευση στο My Samos Blog: www.my-samos.blogspot.com