AUTOMATIC TRANSLATION OF OUR BLOG INTO YOUR LANGUAGE BY GOOGLE TRANSLATE:

Turkish English German Dutch Swedish Danish French Italian Russian Spanish Portuguese Arabic

24 Σεπ 2018

Μεγάλα έργα συντήρησης του οδικού δικτύου της Σάμου


Την άμεση έναρξη του μεγαλύτερου προγράμματος συντήρησης του επαρχιακού οδικού δικτύου στην ιστορία της Σάμου, συνολικού προϋπολογισμού 4.335.000 ευρώ, προανήγγειλε ο αντιπεριφερειάρχης Σάμου, Νίκος Κατρακάζος.

Ο κ. Κατρακάζος δήλωσε σχετικά με τα έργα: "Για τη αποφυγή παρεξηγήσεων θέλω να διευκρινίσω ότι οι παρεμβάσεις αφορούν το επαρχιακό δίκτυο, δεδομένου ότι αυτό αποτελεί αρμοδιότητα της Περιφέρειας, και όχι το δημοτικό-αγροτικό δίκτυο, του οποίου την αρμοδιότητα συντήρησης έχουν οι Δήμοι. 

Το σύνολο των παρεμβάσεων που θα γίνουν έχει αναλυτικά συμφωνηθεί με τις τοπικές και δημοτικές κοινότητες αλλά και τους τοπικούς φορείς και πολίτες. 

Νοιώθουμε ιδιαίτερα ευτυχείς γιατί ως Περιφερειακή Αρχή καταφέραμε να εξασφαλίσουμε τους πόρους για όλες αυτές τις παρεμβάσεις που θα βελτιώσουν σημαντικά και θα αυξήσουν την ασφάλεια στο επαρχιακό μας δίκτυο. 

Άμεσα ξεκινάει στην Ικαρία επίσης μεγάλο πρόγραμμα συντήρησης του επαρχιακού δικτύου ενώ δράσεις έχουν προβλεφθεί  και για τους Φούρνους. Η προσπάθεια συνεχίζεται και εργαζόμαστε ήδη για τον προγραμματισμό και νέων δράσεων".  

Τα πρώτα έργα θα ξεκινήσουν αμέσως μετά τη λήξη της τουριστικής περιόδου του 2018 (31/10) και αναλυτικά φαίνονται στον παρακάτω πίνακα:


Αρχική δημοσίευση στο My Samos Blog: www.my-samos.blogspot.com