AUTOMATIC TRANSLATION OF OUR BLOG INTO YOUR LANGUAGE BY GOOGLE TRANSLATE:

Turkish English German Dutch Swedish Danish French Italian Russian Spanish Portuguese Arabic

29 Σεπ 2018

Σε νέα ημερομηνία οι 3οι Αγώνες Τριάθλου του Ν.Α.Ο.Κ. - Αναβάλλονται αύριο


Αναβάλλονται λόγω καιρού οι 3οι Αγώνες Τριάθλου του Ναυταθλητικού Ομίλου Καρλοβάσου (ΝΑ.Ο.Κ) στο Καρλόβασι, που ήταν προγραμματισμένοι για αύριο, Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου. Ήδη ορίστηκε νέα ημερομηνία διεξαγωγής τους.
 
Πιο αναλυτικά, όπως αναφέρουν οι οργανωτές, "ο «Ζορμπάς» δεν μας έκανε το χατίρι τελικά και όλα δείχνουν ότι αύριο το νησί μας θα χορεύει τους ρυθμούς του. Όλες οι προγνώσεις για τον αυριανό καιρό είναι αρνητικές και έχουν ως συνέπεια την υποβάθμιση της ασφάλειας και της ποιότητας που θέλει ο ΝΑ.Ο.Κ. να παρέχει στους συμμετέχοντες του αγώνα.

Σημαντική αρωγή στον αγώνα για το κλείσιμο των δρόμων είχε η 79ΑΔΤΕ (Ανώτερη Διοίκηση Ταγμάτων Εθνοφυλακής), η οποία, λόγω γενικής επιφυλακής, αδυνατεί τελικά να βοηθήσει επανδρώνοντας με φαντάρους τους κόμβους των δρόμων που θα ήταν κλειστοί για το ποδηλατικό σκέλος του τριάθλου.

Μετά και τις τελευταίες εξελίξεις λοιπόν κρίνεται απαραίτητη η αναβολή του αγώνα «3ο Τρίαθλο ΝΑ.Ο.Κ 2018» για τις 18 Νοεμβρίου 2018, η οποία είναι και η μοναδική διαθέσιμη ημερομηνία χωρίς σημαντικές αθλητικές δραστηριότητες στο νησί.

Όσοι εγγεγραμμένοι αθλητές θέλουν για οποιονδήποτε λόγο να ακυρώσουν τη συμμετοχή τους, παρακαλούνται να επικοινωνήσουν με προσωπικό μήνυμα στον λογαριασμό του ΝΑ.Ο.Κ. στο facebook".

Αρχική δημοσίευση στο My Samos Blog: www.my-samos.blogspot.com