AUTOMATIC TRANSLATION OF OUR BLOG INTO YOUR LANGUAGE BY GOOGLE TRANSLATE:

Turkish English German Dutch Swedish Danish French Italian Russian Spanish Portuguese Arabic

17 Ιουλ 2019

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ: Ο 3ος παιδικός αγώνας αλιείας με φελλό στο Καρλόβασι!


Με επιτυχία οργανώθηκε στην Κυριακή στο λιμάνι Καρλοβάσου από τον τοπικό Ναυταθλητικό Όμιλο (ΝΑ.Ο.Κ.) ο 3ος παιδικός αγώνας αλιείας με φελλό

Συμμετείχαν 39 παιδιά από όλη την Σάμο. Οι γονείς, οι παππούδες και οι φίλοι των παιδιών γέμισαν την προβλήτα του λιμανιού, ενθαρρύνοντας τους μικρούς ψαράδες στην προσπάθειά τους.

 
 
Αφού ενημερώθηκαν για την αθλητική αλιεία στην αίθουσα του Ομίλου από τους αθλητές αλιείας του ΝΑ.Ο.Κ, τα παιδιά έλαβαν οδηγίες για τη διαδικασία του αγώνα.
 
 
Ακολούθησε η κλήρωση θέσεων και ξεκίνησε ο αγώνας. Η συμμετοχή, όπως και τα δολώματα, ήταν δωρεάν. Ο αγώνας είχε διάρκεια δύο ωρών και για την κατάταξη υπολογίζονταν το συνολικό μήκος αλιευμάτων. Όλα τα αλιεύματα, αφού καταμετρούνταν, επέστρεφαν ζωντανά στη θάλασσα.
 
Νικητές ήταν οι:
 
1ος: Ρίμπος Ευάγγελος με 231,5 βαθμούς
 
2ος: Κεφαλιανός Χρήστος με 122 βαθμούς
 
3ος: Ευσταθίου Βασίλης με 89,2 βαθμούς.

 
  Το μεγαλύτερο αλίευμα βγήκε από τον Ευσταθίου Βασίλη, μία τσιπούρα 36 εκατοστών.

Ο Βασίλης Ευσταθίου και η τσιπούρα 36 εκατοστών
 
Ο Χρήστος Κεφαλιανός, που αναδείχθηκε 2ος
 
Μετά τη λήξη του αγώνα, ακολούθησαν οι απονομές στην αίθουσα του Ομίλου, όπου δόθηκαν κύπελλα στους νικητές και μετάλλια σε όλα τα παιδιά. 

Από αριστερά, Κεφαλιανός Χρήστος (2ος στην κατάταξη), Ρίμπος Ευάγγελος (1ος νικητής) και Ευσταθίου Βασίλης (3ος)

 

Το δ.σ. του ΝΑ.Ο.Κ. ευχαριστεί θερμά το Λιμεναρχείο Σάμου, τον Λιμενικό Σταθμό Καρλοβάσου, το Λιμενικό Ταμείο Σάμου και την Ευμορφία Χριστινίδου, προϊσταμένη της Διεύθυνσης Αλιείας Σάμου, για τη χορήγηση των απαιτούμενων αδειών του αγώνα και γενικότερα για την άψογη συνεργασία με όλους τους εμπλεκόμενους φορείς.
 
Επίσης, ευχαριστεί θερμά τον γιατρό του αγώνα Φώτη Βίττη και τον ναυαγοσώστη Θανάση Παππά για την πολύτιμη βοήθειά τους, καθώς και τον χορηγό του αγώνα, την εταιρεία ειδών αλιείας SIM (www.sim.gr), και ιδιαίτερα τους Σταύρο και Παναγιώτη Σημαιοφορίδη, για τα δωρεάν καλάμια που πρόσφεραν σε όλα τα παιδιά.

O παιδικός αγώνας αλιείας είναι πλέον θεσμός για τον ΝΑ.Ο.Κ και σκοπός είναι να πραγματοποιείται κάθε καλοκαίρι.
 

Φωτογραφίες: ΝΑ.Ο.Κ.

Αρχική δημοσίευση στο My Samos Blog: www.my-samos.blogspot.com