AUTOMATIC TRANSLATION OF OUR BLOG INTO YOUR LANGUAGE BY GOOGLE TRANSLATE:

Turkish English German Dutch Swedish Danish French Italian Russian Spanish Portuguese Arabic

26 Ιουλ 2019

Αξιωματικοί ΕΛ.ΑΣ. Β. Αιγαίου: Συγχαρητήρια-ευχές σε Ντουρουντού-Μαϊστρέλλη

O ταξίαρχος Ελευθέριος Ντουρουντούς

Τον ταξίαρχο Ελευθέριο Ντουρουντού συγχαίρει η Ένωση Αξιωματικών Αστυνομίας Βορείου Αιγαίου, για την παραμονή του στην ηγεσία της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Βορείου Αιγαίου.

Του εύχεται να συνεχίσει να ασκεί επιτυχημένα τα καθήκοντά του και να βρίσκεται πάντα δίπλα στους συνάδελφους του, μαζί με τους οποίους παρέχουν το αγαθό της ασφάλειας στην ελληνική κοινωνία.

Η Ένωση, "με θετικά αισθήματα" αποχαιρετά τον μέχρι πρότινος Διευθυντή της Διεύθυνσης Αστυνομίας Σάμου, ταξίαρχο Σαραντίδη Αντώνιο, ο οποίος τοποθετήθηκε στη Διεύθυνση Τεχνικών Εφαρμογών του Αρχηγείου Ελληνικής Αστυνομίας. "Η παρουσία του στη Σάμο χαρακτηρίστηκε από επαγγελματισμό και φροντίδα για τους αστυνομικούς και τους πολίτες".

Τη Διεύθυνση της Δ.Α. Σάμου αναλαμβάνει εκ νέου ο Αστυνομικός Διευθυντής Μαϊστρέλλης Δημήτριος, στον οποίο οι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. στο Β. Αιγαίο εύχονται "υγεία, δύναμη και υπομονή στην άσκηση των καθηκόντων του, έχοντας τη στήριξη και τη συμπαράστασή μας".


Ο εκ νέου διευθυντής της Δ/νσης Αστυνομίας Σάμου Δ. Μαϊστρέλλης σε φωτογραφία από παλαιότερη συνάντησή του με το δ.σ. της τοπικής Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων

Η Ένωση ευελπιστεί αυτές να είναι οι τελευταίες έκτακτες κρίσεις στην ΕΛ.ΑΣ. και παρακαλεί τη νέα πολιτική ηγεσία του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη να μεριμνήσει για την κατάργηση του Π.Δ. 98/2018, με το οποίο οι αξιωματικοί της Αστυνομίας βρίσκονται "συνεχώς σε καθεστώς κρίσεως, με ό,τι συνέπειες έχει αυτό στην αποδοτικότητα του έργου τους".

Αρχική δημοσίευση στο My Samos Blog: www.my-samos.blogspot.com