AUTOMATIC TRANSLATION OF OUR BLOG INTO YOUR LANGUAGE BY GOOGLE TRANSLATE:

Turkish English German Dutch Swedish Danish French Italian Russian Spanish Portuguese Arabic

23 Ιουλ 2019

Τελετή παράδοσης-παραλαβής του νέου Δ.Σ. στον Ροταριανό Όμιλο Σάμου


Την Δευτέρα, σε μεγάλο ξενοδοχείο του Πυθαγορείου Σάμου πραγματοποιήθηκε με κάθε επισημότητα σε πανηγυρική συνεστίαση του Ροταριανού Ομίλου Σάμου, η τελετή παράδοσης -  παραλαβής του νέου Διοικητικού Συμβουλίου του ομίλου.

Στην εκδήλωση παρέστη ο διοικητής της 2470 Περιφέρειας Δ.Ρ., Θεόδωρος Πανάγος, ο οποίος πραγματοποίησε και την επίσημη επίσκεψη του στον Όμιλο, ο δήμαρχος Σάμου Χριστόδουλος Σεβαστάκης, ο νεοεκλεγείς περιφερειακός Σύμβουλος Βασίλειος Πανουράκης, ο νεοεκλεγείς δήμαρχος Ανατολικής Σάμου, Γεώργιος Στάντζος, ο νεοεκλεγείς δήμαρχος Δυτικής Σάμου Αλέξανδρος Λυμπέρης, ο υπολιμενάρχης Σάμου, Αντώνιος Ραπατζήκος, ο διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Σάμου, Κωνσταντίνος Φράγκος, ο πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Σάμου και νεοεκλεγείς δημοτικός σύμβουλος, Γεώργιος Κολλάρος, ο πρόεδρος του Ροταριανού Ομίλου Κηφισιάς - Κεφαλαρίου, Δημήτριος Δημητρίου, ο πρώην πρόεδρος του Ροταριανού Ομίλου Βέροιας, Αθανάσιος Παπαναστασόπουλος, συγγενείς των μελών και φίλοι του ομίλου.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, ο διοικητής, Θεόδωρος Πανάγος, απένειμε τρία βραβεία εκ των οποίων τα δύο αφορούσαν τον όμιλο και το ένα, τον ιδρυτικό πρόεδρο του Ομίλου, Ευγένιο Χαρδαβέλλα.

Αναλυτικότερα, ο Ροταριανός Όμιλος Σάμου έλαβε το βραβείο κοινοτικής δράσης και το βραβείο επαγγελματικής δράσης, ενώ ο ιδρυτικός πρόεδρος έλαβε το District Service Award για τις εξέχουσες υπηρεσίες του και την ανιδιοτελή προσφορά του προς το Ροταριανό Ίδρυμα.

Εν συνεχεία, βάσει του ροταριανού πρωτοκόλλου πραγματοποιήθηκε η αλλαγή του Δ.Σ. του Ομίλου του οποίου η νέα σύνθεση είναι η εξής:

Πρόεδρος: Δημήτριος Κυριαζής

Προ.Πρόεδρος: Ευγένιος Χαρδαβέλλας

Αντιπρόεδρος: Μάριος Μπακόπουλος

Εψηφισμένος Πρόεδρος 2020-21: Νικόλαος Βακάκης

Γ. Γραμματέας: Ευαγγελία Τηνιακού

Ταμίας: Γεώργιος Καραδήμος

Κοσμήτωρ: Αγλαΐα Κυριαζή

Μέλος: Εμμανουήλ Αποστόλου

Μέλος: Εμμανουήλ Ισιδώρου

Ακολούθησε ομιλία του διοικητή αναφορικά με το τι είναι Ρόταρυ και ποιες οι δράσεις του στην Ελλάδα αλλά και παγκοσμίως.

Τέλος, η βραδιά έκλεισε με την απονομή τιμητικών Διπλωμάτων, σε όλα τα μέλη, για την προσφορά τους στο ανθρωπιστικό έργο του Ομίλου, από τον πρόεδρο Δημήτριο Κυριαζή.





Αρχική δημοσίευση στο My Samos Blog: www.my-samos.blogspot.com