AUTOMATIC TRANSLATION OF OUR BLOG INTO YOUR LANGUAGE BY GOOGLE TRANSLATE:

Turkish English German Dutch Swedish Danish French Italian Russian Spanish Portuguese Arabic

27 Ιουλ 2019

Συμμετοχή του Δήμου Σάμου σε γαστρονομικό φεστιβάλ στην Τουρκία


Στη συνάντηση δήμων και φορέων τουρισμού που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 31 Ιουλίου στην περιοχή Karsiyaka (Κορδελιό) της Σμύρνης, στην οποία θα συμμετάσχουν εκπρόσωποι των νησιών Λέσβου, Χίου, Σάμου και του τουρκικού τοπικού δήμου θα λάβουν μέρος ο Δήμος Σάμου και ο Δημοτικός Οργανισμός Τουρισμού.

Σκοπός της συνάντησης είναι η από κοινού διοργάνωση και συμμετοχή των παραπάνω Δήμων στο ”Karsiyaka and North Aegean Islands Festival” που αποτελεί φεστιβάλ προβολής τοπικών προϊόντων και γαστρονομικού τουρισμού για την ανάδειξη του τουριστικού προϊόντος  των νησιών του Βόρειου Αιγαίου.
 
Το φεστιβάλ προγραμματίζεται στο τέλος Οκτωβρίου  στην περιοχή  Karsiyaka και θα δώσει την ευκαιρία προβολής και προώθησης της γαστρονομικής κουλτούρας της Σάμου και των άλλων νησιών. Η συνάντηση που θα πραγματοποιηθεί τις προσεχείς ημέρες αφορά την ενδελεχή ενημέρωση του Δήμου και την συμβολή του στην διοργάνωση αυτή.  

Σύμφωνα με τον δήμο, "η γειτονική χώρα αποτελεί τουριστικό πόλο έλξης για όλο και μεγαλύτερο αριθμό επισκεπτών και η προώθηση της Σάμου σε μία μεγάλη τουριστική αγορά είναι μείζονος σημασίας".