AUTOMATIC TRANSLATION OF OUR BLOG INTO YOUR LANGUAGE BY GOOGLE TRANSLATE:

Turkish English German Dutch Swedish Danish French Italian Russian Spanish Portuguese Arabic

27 Ιουλ 2019

Το σχόλιο του ΚΚΕ για το ζέπελιν στη Σάμο



Σε σχετικό σχόλιο της Τ.Ε του Κ.Κ.Ε στο νησί αναφέρονται τα εξής:

"Μέρα τη μέρα ξετυλίγεται η πολιτική της κυβέρνησης ΝΔ για το προσφυγικό – μεταναστευτικό. Επιβεβαιώνεται η κατά γράμμα τήρηση της συμφωνίας ΕΕ-Τουρκίας, η επιμονή στον εγκλωβισμό σε κέντρα – φυλακές, η αύξηση των απελάσεων, η ένταση των μέτρων καταστολής. Πιστά, όμως, τηρείται η πολιτική της ΕΕ και του κεφαλαίου σε όλα τα ζητήματα, όπως είναι οι δημοκρατικές ελευθερίες.

Η έλευση του ζέπελιν για την παρακολούθηση των προσφυγικών ροών μόνο καθησυχαστική δεν μπορεί να είναι για το λαό των νησιών μας. 

Η έλευση του αερόπλοιου, μαζί και άλλων συστημάτων παρακολούθησης όπως αναφέρουν  σχετικά δημοσιεύματα, πρέπει να χτυπήσει καμπανάκι στο λαό των νησιών μας για το κατά πόσον είναι ελεύθεροι και ασφαλείς υπό το βλέμμα και το αυτί του «μεγάλου αδελφού» των Ολυμπιακών  Αγώνων του 2004". 

"Να αποσύρει τώρα η κυβέρνηση το ζέπελιν και οποιαδήποτε άλλη συσκευή που με το πρόσχημα του προσφυγικού – μεταναστευτικού ήρθαν για να εντείνουν την αστυνομοκρατία και την περιστολή των λαϊκών δικαιωμάτων και ελευθεριών" καταλήγει η Τ.Ε. Σάμου του Κ.Κ.Ε.

Αρχική δημοσίευση στο My Samos Blog: www.my-samos.blogspot.com