AUTOMATIC TRANSLATION OF OUR BLOG INTO YOUR LANGUAGE BY GOOGLE TRANSLATE:

Turkish English German Dutch Swedish Danish French Italian Russian Spanish Portuguese Arabic

29 Αυγ 2019

ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ:Η Γιορτή Μουσταλευριάς στο Μεσόγειο Σάμου!

Φωτογραφία του Βασίλη Καλλιμάνη

Τη 10η Γιορτή Μουσταλευριάς οργάνωσε με επιτυχία το Σάββατο στην πλατεία του ορεινού χωριού Μεσόγειο Σάμου ο τοπικός Πολιτιστικός και Εξωραϊστικός Σύλλογος "Ζωοδόχος Πηγή".

Τη γιορτή πλαισίωσε ζωντανή μουσική με την ορχήστρα του Μανώλη Σάββα, ενώ η πατροπαράδοτη μουσταλευριά διατέθηκε δωρεάν στο κοινό.

Όπως αναφέρουν οι υπεύθυνοι του πολιτιστικού συλλόγου του χωριού, "η μεγάλη συμμετοχή του κόσμου μας δίνει την δύναμη να προσπαθήσουμε ακόμη περισσότερο, ώστε να απογειώσουμε αυτή την μοναδική γιορτή του νησιού μας.

Όπως φαίνεται έχει γίνει παράδοση για τον τόπο μας, αναδεικνύοντας  την εκλεκτή και μοναδική ποιότητα μούστου του νησιού μας.

Ευχαριστούμε άλλη μια φορά για την γόνιμη συνεργασία και στήριξη την Περιφέρεια  Β. Αιγαίου, τον αντιπεριφερειάρχη Σάμου, κ. Κατρακάζο, τον Δ.Ο.Π.Π.ΟΝ.Α.Σ  και την πρόεδρό του, κ. Ανδρεάδου, τον Πολιτιστικό Σύλλογο Μύλων, την ενορία του χωριού μας, τον Πυροσβεστικό μας σύλλογο, όλους τους συγχωριανούς μας, φίλους και όλο τον κόσμο που μας στήριξε με την παρουσία του".

Δείτε το βίντεο από τη σελίδα "Mesogeio Samoy" στο facebook, φωτογραφίες του Βασίλη Καλλιμάνη και φωτογραφίες της παραπάνω σελίδας από τη Γιορτή Μουσταλευριάς στο Μεσόγειο Σάμου!


Φωτογραφίες του Βασίλη Καλλιμάνη:





 Φωτογραφίες από τη σελίδα "Mesogeio Samoy" στο facebook:





Αρχική δημοσίευση στο My Samos Blog: www.my-samos.blogspot.com