AUTOMATIC TRANSLATION OF OUR BLOG INTO YOUR LANGUAGE BY GOOGLE TRANSLATE:

Turkish English German Dutch Swedish Danish French Italian Russian Spanish Portuguese Arabic

23 Αυγ 2019

Attica Group: Εκπτώσεις στα ακτοπλοϊκά εισιτήρια νέων φοιτητών και για Σάμο

Τους νέους φοιτητές, και του Πανεπιστημίου Αιγαίου στη Σάμο, στηρίζει για ακόμη μία χρονιά, "με έντονο το αίσθημα κοινωνικής υπευθυνότητας", η Attica Group, παρέχοντας εκπτώσεις στους ίδιους και τις οικογένειές τους, για τις πρώτες μετακινήσεις τους από/προς τον τόπο κατοικίας τους προς/από τον τόπο σπουδών τους, για την εγγραφή τους στα Πανεπιστημιακά ή Τεχνολογικά Ιδρύματα και για την εύρεση κατοικίας.
 
Η έκπτωση ανέρχεται σε 50% για τον φοιτητή και την οικογένειά του, εφόσον τον συνοδεύει, σε όλες τις θέσεις επιβατών (εκτός από καμπίνα Lux) και ισχύει έως 31 Οκτωβρίου 2019, για τις γραμμές του Β.Α. Αιγαίου, των Κυκλάδων, των Δωδεκανήσων, των Σποράδων, του Σαρωνικού και της Κρήτης για Ηράκλειο και Χανιά.
 
Οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να εκδώσουν τα εισιτήριά τους από όλα τα συνεργαζόμενα με την Kοινοπραξία Blue Star Ferries ταξιδιωτικά πρακτορεία, προσκομίζοντας το Δελτίο Εξεταζομένων Πανελλαδικών Εξετάσεων 2019.

Η Attica Group δηλώνει πως "σε μία περίοδο όπου η παιδεία αποτελεί έναν από τους πρωταρχικούς παράγοντες για την εξέλιξη και την πρόοδο του τόπου μας, στηρίζει και επιβραβεύει με αυτόν τον τρόπο τους νέους φοιτητές για την επιτυχία τους, αλλά και τις οικογένειές τους, παρέχοντάς τους τη φοιτητική έκπτωση, πριν ακόμα αποκτήσουν τη φοιτητική ταυτότητα, που θα τους εξασφαλίσει μειωμένες τιμές στις μετακινήσεις τους".
 
H Attica Group δραστηριοποιείται στην επιβατηγό ναυτιλία μέσω των Blue Star Ferries, Hellenic Seaways, Superfast Ferries και Africa Morocco Link, με συνολικά 31 πλοία που προσφέρουν μεταφορικές υπηρεσίες στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Τα πλοία του στόλου της ταξιδεύουν σε τέσσερις χώρες, σε 60 μοναδικούς προορισμούς, προσεγγίζοντας 71 λιμάνια, μεταφέροντας πάνω από 7 εκατ. επιβάτες, 1 εκατ. Ι.Χ. οχήματα και 400.000 φορτηγά αυτοκίνητα ετησίως.
 
Φωτογραφία: My Samos Blog
 
 Αρχική δημοσίευση στο My Samos Blog: www.my-samos.blogspot.com