AUTOMATIC TRANSLATION OF OUR BLOG INTO YOUR LANGUAGE BY GOOGLE TRANSLATE:

Turkish English German Dutch Swedish Danish French Italian Russian Spanish Portuguese Arabic

24 Αυγ 2019

Ώρα 22:25, διοικητής ΠΥ Σάμου: "Χωρίς ενεργό μέτωπο η φωτιά, μόνο μικροεστίες"!

Φωτογραφία του Ανδρέα Αξιώτη

"Πάμε καλά! Η φωτιά είναι αυτή την ώρα χωρίς ενεργό μέτωπο, υπάρχουν μόνο μικροεστίες" είπε στις 22:25 στο My Samos Blog ο διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας  Σάμου, πύραρχος Κωνσταντίνος Φράγκος.

Όπως ανέφερε, οι επίγειες δυνάμεις πυρόσβεσης παραμένουν στην περιοχή υπό τον φόβο αναζωπυρώσεων.

"Το ευτύχημα είναι ότι σώθηκε ο κόσμος, δεν αναφέρθηκε κανένας αγνοούμενος, ούτε σπίτια κάηκαν. Είχαμε σωστή συνεργασία με το Λιμενικό, που, με εντολή μου, εκκένωσε τα ξενοδοχεία" δήλωσε ο πύραρχος Φράγκος.

Επικεφαλής της κατάσβεσης της φωτιάς είναι ο εκ των Συντονιστών Επιχειρήσεων του Πυροσβεστικού Σώματος, υποστράτηγος Ιωάννης Πετρούτσος, που έφθασε απόψε στο νησί.

Δείτε τα προηγούμενα ρεπορτάζ του My Samos Blog για το ξεκίνημα της φωτιάς και στη συνέχεια την επέκτασή της στην περιοχή Πούντες κοντά στο Πυθαγόρειο:

Τέλος παρακολουθήστε παρακάτω το ρεπορτάζ του Χάρη Ζαβουδάκη για τo δελτίο ειδήσεων της ΕΡΤ στις 21:00 με θέμα τη φωτιά στη Σάμο και την ασφαλή μεταφορά των τουριστών στο κλειστό Γυμναστήριο Πυθαγορείου. Δηλώσεις στο βίντεο κάνουν τόσο ο αντιπεριφεριάρχης Σάμου, Νίκος Κατρακάζος, όσο και ο δήμαρχος του νησιού, Χριστόδουλος Σεβαστάκης.


Αρχική δημοσίευση στο My Samos Blog: www.my-samos.blogspot.com

Τα φτηνότερα αεροπορικά εισιτήρια και Εισιτήρια για όλα τα πλοία