AUTOMATIC TRANSLATION OF OUR BLOG INTO YOUR LANGUAGE BY GOOGLE TRANSLATE:

Turkish English German Dutch Swedish Danish French Italian Russian Spanish Portuguese Arabic

5 Δεκ 2019

Χριστουγεννιάτικο πάρτι και άναμμα του δέντρου στο Πυθαγόρειο στις 7/12


Με χριστουγεννιάτικο πάρτι στον κεντρικό δρόμο Λυκούργου Λογοθέτη και το άναμμα του δέντρου στην πλατεία Ειρήνης συνεχίζονται το Σάββατο 7 Δεκεμβρίου οι χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις στο Πυθαγόρειο της Σάμου.

Όσοι προσέλθουν στη χριστουγεννιάτικη αυτή γιορτή θα απολαύσουν μπουφέ με χειροποίητα εδέσματα, αλμυρά και γλυκά, φτιαγμένα με μεράκι, λουκουμάδες και τηγανίτες, ενώ οι μεγαλύτεροι θα γευτούν ζεστό κόκκινο κρασί, γλυκό σαμιώτικο κρασί και άφθονη σούμα.

Τα παιδιά, με την καθοδήγηση της ´Εφης Μόρφου, θα παρουσιάσουν στο μικρό θεατρικό με τίτλο "Η δύναμη της φιλίας", με τον Άγιο Βασίλη, τη "σύζυγό του", τον Ρούντολφ και τα ξωτικά σε ξεκαρδιστικούς διαλόγους ενώ στην συνέχεια η χορωδία των παιδιών θα τραγουδήσει τα κάλαντα και διάφορα χριστουγεννιάτικα τραγούδια.

Στο σπίτι του Άι Βασίλη, τα παιδιά θα γράψουν τα γράμματα τους και αφού όλοι μαζί στολίσουν το δέντρο με τα φυσικά στολίδια που μάζεψαν και έβαψαν τις προηγούμενες ημέρες, θα το ανάψουν, υπό τους ήχους της φιλαρμονικής των Μυτιληνιών.

"Περιμένουμε τους μικρούς και μεγάλους φίλους μας να διασκεδάσουμε", προσκαλούν τον κόσμο οι διοργανωτές της εκδήλωσης και συγκεκριμένα, ο Πολιτιστικός Σύλλογος Πυθαγορείου “Ο Λυκούργος”, ο Σύλλογος Εθελοντών Πυροσβεστών Πυθαγορείου, ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων Δημοτικού Σχολείου και Νηπιαγωγείου Πυθαγορείου και το Τοπικό Συμβούλιο Κοινότητας Πυθαγορείου.

Η είσοδος και η κατανάλωση στις χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις του Πυθαγορείου είναι δωρεάν για όλους.

Αρχική δημοσίευση στο My Samos Blog: www.my-samos.blogspot.com