AUTOMATIC TRANSLATION OF OUR BLOG INTO YOUR LANGUAGE BY GOOGLE TRANSLATE:

Turkish English German Dutch Swedish Danish French Italian Russian Spanish Portuguese Arabic

7 Δεκ 2019

Τρεις συλλήψεις την Παρασκευή στη Σάμο


Σε τρεις συλλήψεις προχώρησε χθες η αστυνομία στη Σάμο, σε ισάριθμα περιστατικά.

Πιο αναλυτικά, στην πρώτη περίπτωση συνελήφθη στο Βαθύ, από αστυνομικούς του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης και του Αστυνομικού Τμήματος Σάμου, ένας αλλοδαπός ηλικίας 20 ετών, ο οποίος κατηγορείται για τα αδικήματα της διατάραξης οικιακής ειρήνης και της πρόκλησης φθορών.

Σύμφωνα με τα στοιχεία της έρευνας, μεσημβρινές ώρες της Πέμπτης μπήκε σε γραφεία οργανισμού στην πόλη της Σάμου και προκάλεσε φθορές σε αντικείμενα.

Σε άλλη περίπτωση, συνελήφθη, από αστυνομικούς της τοπικής Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας, 19χρονος αλλοδαπός, καθώς σε βάρος του εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης των δικαστικών Αρχών Σάμου, για τα αδικήματα της απόπειρας ανθρωποκτονίας και της συμπλοκής, καθώς και για παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων.

Τέλος, στον αερολιμένα της Σάμου, συνελήφθη από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Πυθαγορείου, ένας αλλοδαπός, ηλικίας 34 ετών, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για παραβάσεις του κώδικα μετανάστευσης και της νομοθεσίας περί αλλοδαπών.

Κι αυτό γιατί ο 34χρονος επιχείρησε να ταξιδέψει αεροπορικώς για την Αθήνα, χρησιμοποιώντας ως ταξιδιωτικά έγγραφα, διαβατήριο και άδεια διαμονής αλλοδαπών Αρχών, τα οποία, όπως διαπιστώθηκε, ήταν πλαστά, γι' αυτό και κατασχέθηκαν.

Φωτογραφία αρχείου

Αρχική δημοσίευση στο My Samos Blog: www.my-samos.blogspot.com