AUTOMATIC TRANSLATION OF OUR BLOG INTO YOUR LANGUAGE BY GOOGLE TRANSLATE:

Turkish English German Dutch Swedish Danish French Italian Russian Spanish Portuguese Arabic

9 Ιαν 2020

Μουτζούρης: "Τέλος η περίοδος χάριτος στην κυβέρνηση, ώρα για κινητοποιήσεις"!"


Τον δρόμο των κινητοποιήσεων, σε αντίθεση με τη μέχρι σήμερα χαλαρή στάση της περιφερειακής αρχής Βορείου Αιγαίου, επιλέγει πλέον ο περιφερειάρχης Κώστας Μουτζούρης, απαντώντας με αυτόν τον τρόπο στον κυβερνητικό σχεδιασμό για τη δημιουργία υπερδομών στη Σάμο, τη Χίο και τη Λέσβο.

Ο ίδιος αιτιολόγησε την μέχρι σήμερα μετριοπαθή του στάση απέναντι στην Κυβέρνηση, λέγοντας ότι περίμενε να δει τον σχεδιασμό που θα υπάρξει και αν αυτός τελικά θα τεθεί σε εφαρμογή.

Ακούστε τι δήλωσε την Πέμπτη για το μεταναστευτικό σε ραδιοφωνική του συνέντευξη που αναδημοσίευσε το PolitisChios.gr:


Παράλληλα, μετά από πρόταση του Περιφερειάρχη Βορείου Αιγαίου Κωνσταντίνου Μουτζούρη συναποφασίστηκε ομόφωνα με τους Δημάρχους Μυτιλήνης κ. Κύτελη και Δυτικής Λέσβου κ. Βέρρο, σε ένδειξη διαμαρτυρίας για την απουσία και αδιαφορία της Κυβέρνησης αναφορικά με την επίλυση των προβλημάτων που έχουν δημιουργηθεί από την μεταναστευτική κρίση να μην συμμετάσχουν στην κοπή της πίτας της Γενικής Γραμματείας Αιγαίου & Νησιωτικής Πολιτικής.

Μέσω τηλεδιάσκεψης θα συμμετέχουν οι δήμαρχοι και φορείς από τη Χίο και τη Σάμο.

Επίσης καλούνται όλοι οι οικονομικοί και κοινωνικοί φορείς να συμμετάσχουν την ίδια ώρα (Παρασκευή 10.01.2020 στις 12:00 μμ) σε σύσκεψη στην αίθουσα του Περιφερειακού Συμβουλίου  στη Μυτιλήνη για την λήψη αποφάσεων σχετικά με περαιτέρω κινητοποιήσεις.

Δείτε ακόμη τι δήλωσε ο περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου μετά από τη σύσκεψη της Τετάρτης στην οποία μετείχαν οι υπουργοί Επικρατείας Γ. Γεραπετρίτης, Προστασίας του Πολίτη Μ. Χρυσοχοΐδης,  Εσωτερικών  Τ. Θεοδωρικάκος και οι υφυπουργοί Εθνικής Άμυνας Αλκ. Στεφανής και παρά τω Πρωθυπουργώ Α. Σκέρτσος.

Πηγή: PolitisChios.gr