AUTOMATIC TRANSLATION OF OUR BLOG INTO YOUR LANGUAGE BY GOOGLE TRANSLATE:

Turkish English German Dutch Swedish Danish French Italian Russian Spanish Portuguese Arabic

9 Οκτ 2012

Σύλληψη 32χρονου στη Σάμο για καλλιέργεια ινδικής κάνναβης και παράνομη οπλοκατοχή


Συνελήφθη, χθες (8/10/2012) το απόγευμα, στην περιοχή «Μύλοι» της Σάμου, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Σάμου, ένας ημεδαπός ηλικίας 32 ετών, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης και παράνομη οπλοκατοχή.


Ειδικότερα, μετά από αξιοποίηση πληροφοριών, βρέθηκαν, σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο σπίτι του 32χρονου και κατασχέθηκαν δύο κυνηγετικά όπλα (μία καραμπίνα και ένα δίκαννο) χωρίς τις απαιτούμενες άδειες κατοχής κυνηγετικών όπλων.
Σε έρευνα που ακολούθησε σε αγρόκτημα ιδιοκτησίας του, κοντά στην παραπάνω περιοχή, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τα παρακάτω:
- 15 εκριζωμένα δενδρύλλια κάνναβης ύψους από 1μ. έως 2μ.
- Διάφορα εργαλεία που χρησιμοποιούνταν για την καλλιέργεια των δενδρυλλίων
- Μία νάιλον συσκευασία με λίπασμα (χαλαζία)
Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, τα προαναφερόμενα δενδρύλλια καλλιεργούσε ο 32χρονος από κοινού με έναν 23χρονο υπήκοο Ουκρανίας και δύο ημεδαπούς ηλικίας 32 και 22 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης.
Ο 23χρονος αλλοδαπός είχε συλληφθεί την 18/09/2012, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Σάμου, κατηγορούμενος για υπόθεση καλλιέργειας δενδρυλλίων κάνναβης (δείτε το σχετικό ρεπορτάζ).
Ο 32χρονος συλληφθείς θα οδηγηθεί στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Σάμου, ενώ την προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Σάμου.